27.4.16

Γεννήθηκε κατσικάκι με «ανθρώπινο πρόσωπο»...

Γεννήθηκε κατσικάκι με «ανθρώπινο πρόσωπο»
Ο Ibrahim Basir μοιράζεται τις φωτογραφίες από ένα κατσικάκι της φάρμας του, που γεννήθηκε με «ανθρώπινο πρόσωπο», στο χωριό Felda στη νότια Μαλαισία, και το οποίο προκαλεί σοκ σε όσους το βλέπουν...


Το ζώο δεν έζησε για πολύ καιρό και το σώμα του έχει πλέον παραδοθεί στο Τμήμα Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για εξέταση. Οι χωρικοί της περιοχής προσέφεραν στον 63χρονο Basir χρήματα για το ζώο, αλλά αντ 'αυτού, ο ίδιος αποφάσισε να το παραδώσει στους ειδικούς για να τους δώσει τη δυνατότητα να διενεργήσουν έρευνα σχετικά με το περίεργο αυτό περιστατικό.

Ο άνδρας δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι αρχικά ήταν σοκαρισμένος όταν ανακάλυψε ότι μια από τις κατσίκες του είχε γεννήσει ένα ζώο που είχε τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπινου μωρού. Πρόσθεσε μάλιστα ότι είχε, προηγουμένως, ενημερωθεί από έναν από τους εργαζόμενους στο αγρόκτημά του, τον 50χρονο Jamaluddin Abdul Samad, ότι ορισμένα τμήματα του μικρού κατσικιού φαίνονταν να μοιάζουν με αυτά ενός ανθρώπινου βρέφους.

«Όταν πήγα να ελέγξω τι συμβαίνει, ήμουν αρκετά σοκαρισμένος, αλλά και πολύ ξαφνιασμένος, καθώς το πρόσωπο, η μύτη, τα κοντά πόδια του, ακόμη και το μαλακό σώμα του έμοιαζαν με ένα ανθρώπινο μωρό, ενώ το ανοιχτό καφέ τρίχωμά του που κάλυπτε ολόκληρο το σώμα του έμοιαζε με εκείνο που θα είχε μια κατσίκα», δήλωσε ο ίδιος. Πρόσθεσε ότι παρά τα χαρακτηριστικά του το ζώο δεν είχε κάποιο ομφάλιο λώρο, ενώ θεωρεί ότι αυτό «ποδοπατήθηκε μετά τη γέννηση από τη μητέρα του», όπως αναφέρει η βρετανική Mirror.

Ο αγρότης που αρνήθηκε να λάβει χρήματα για το σώμα του ζώου, το φύλαξε σε ένα κουτί γεμάτο με παγάκια πριν το παραδώσει στο κτηνιατρικό κέντρο της περιοχής για να διερευνηθεί τι συνέβη και πού οφείλεται αυτή η παράξενη εμφάνισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: