14.3.16

Στα ...κάγκελα Αυλωνίτου και Κοντονής...



Οι σχέσεις... οργής που έχουν αναπτύξει το τελευταίο διάστημα ο Σταύρος Κοντονής και η Ελένη Αυλωνίτου είναι γνωστές.

Το...
σίριαλ όμως των επεισοδιακών επαφών των δύο συνεχίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και αναμένεται να συνεχιστεί και στην τρέχουσα. Την προηγούμενη Πέμπτη ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν τον Κοντονή στο Υπουργείου για να του εκθέσουν τις σκέψεις τους περί απλής αναλογικής στις εκλογές των ομοσπονδιών.

Μεταξύ των βουλευτών ήταν και η Αυλωνίτου η οποία όμως δεν είδε ποτέ τον Υπουργό γιατί ο Κοντονής ζήτησε να μην πει στο γραφείο του η βουλευτής της Β' Αθήνας!

Η Αυλωνίτου αντέδρασε και απέστειλε σχετικές επιστολές διαμαρτυρίας τόσο στη γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας όσο και στο Πρωθυπουργικό Γραφείο κάνοντας λόγο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Υπουργού.

Η...μάχη αναμένεται να συνεχιστεί στη Βουλή. Περίπου 60 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και η Αυλωνίτου, προτίθενται να καταθέσουν τροπολογία για την καθιέρωση της απλής αναλογικής στις εκλογές των ομοσπονδιών στο νομοσχέδιο περί ντόπινγκ.

Ο Κοντονής από την πλευρά του διαφωνεί ως προς το τάιμινγκ της κατάθεσης της τροπολογίας και δεν επιθυμεί την κατάθεσή της. Οι βουλευτές όμως (Κωνσταντινέας, Πάντζας, Ψυχογιός κ.α) είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν!

Neo - Matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: