15.3.16

Το Ποτάμι γίνεται ρυάκι…

Το... θλιβερό χαρτομάνι του Θεοδωράκη στο facebook

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν. Η παροιμία αυτή ταιριάζει γάντι στο Ποτάμι καθώς αυτή την εποχή παρατηρείται βροχή... αποχωρήσεων. Ολοι περίμεναν το συνέδριο για να δουν τι...
θα κάνουν και τώρα... την κάνουν. Εφυγαν σχεδόν όλα τα στελέχη από τα Τρίκαλα (πλην δύο), προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ και στη Λάρισα δεν έχουν μείνει πολλοί. Στον Βόλο, που είχε κάποια αξιόλογα νέα παιδιά, η οργάνωση έχει ουσιαστικά διαλυθεί. Η Θεσσαλονίκη, περιφέρεια όπου εκλέχθηκε ο Στ. Θεοδωράκης, πάει από αποτυχία σε αποτυχία.

Δύο πολιτευτές, η Βασιλική Τερκενλή και ο Φάνης Ουγγρίνης, πήγαν στη Νέα Δημοκρατία, ενώ αποχώρησε και ο Τάσος Καρκαντζέλης από τη Δράμα, ο οποίος είχε σταθεί στο πλευρό του «αντάρτη» κ. Ελευθεριάδη. Τελευταίο και μεγάλο «χτύπημα», η επίσημη αποχώρηση του Θανάση Σκόκου, πρώην υπευθύνου Πολιτικής του Ποταμιού. Τι λέει το Ποτάμι για όλα αυτά; Επισήμως δείχνουν ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Στα γκρουπ όμως των εθελοντών οι...  «σταυροφύλακες» κάνουν δίκες προθέσεων. «Φιλόδοξος» ο ένας, να «βολευτεί» ήθελε ο άλλος, «άπιστος» ο τρίτος, «κενός περιεχομένου» ο τέταρτος. Για να μην είμαι άδικος, σας λέω ότι ο Σταύρος θα παλέψει μέχρι τέλους και, όπως λένε οι συνεργάτες του, τις επόμενες ημέρες θα αναλάβει πρωτοβουλίες διάσωσης και αναγέννησης.

ΒΗΜΑτοδοτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: