12.2.16

Τόσκας: Δεν θα επιτρέψουμε έκτροπα...

Τόσκας: Χρυσαγίτικα στοιχεία στο Χαϊδάρι - Δεν θα επιτρέψουμε έκτροπα

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις, όχι τα...
ακροδεξιά στοιχεία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε παρέμβασή του στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ.

«Με αφορμή τα επεισόδια που γίνονται στο Χαϊδάρι, πρέπει να πω ότι είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε το δικαίωμα στη διαμαρτυρία, όμως δεν είναι να μασάμε τα λόγια μας τέτοιες ώρες» είπε ο κ. Τόσκας, υποστηρίζοντας ότι «τα χρυσαυγίτικα και ακροδεξιά στοιχεία προσπαθούν να προκαλέσουν σύγχυση, έκαναν καταστροφές, έκαωαν περικπολικά, τραυμάτισαν αστυνομικούς».

«Είμαι σίγουςρος ότι οι δημοκράτες αγρότες θα σταθούν αντιμέτωποικαι δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστούν τα έκτροπα» τόνισε ο υπουργός, ενώ επεσήμανε ότι δεν είναι όλοι ακροδεξιοί, αλλά «πρωτοστατούν κάποια ακροδεξιά στοιχεία που προσπαθούν να παρασύρουν τους αγροτες».

Για τα σφοδρά επεισόδια μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την εκτεταμένη χρήση χημικών εκεί, ο κ. Τόσκας είπε ότι «δεν είναι η ίδια περίπτωση», σε κάθε περίτπωση όμως τόνισε ότι είναι καταδικαστέα τα επεισόδια και στο Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε έκτροπα και αποπροσανατολισμό των αγροτικών διεκδικήσεων. Είναι σεβαστές και αυτές θα διαφυλάξουμε» κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην παρλέμβασή του στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: