19.1.16

"Βόμβα" Φωτήλα: «Το Ποτάμι πρέπει να συμπορευτεί με τη Ν.Δ. ...

... του Κυριάκου Μητσοτάκη»
ΒΙΝΤΕΟ...

Ο βουλευτής Αχαΐας με το Ποτάμι Ιάσων Φωτήλας άνοιξε τα χαρτιά του και δύο 24ωρο πριν από τη...
συνάντηση του επικεφαλής του κόμματος Σταύρου Θεοδωράκη με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη προτείνει τη συμπόρευση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στo πρωινό του ΜΕGA, «είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν». Μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία σε βάση συγκεκριμένων προγραμματικών συγκλήσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Ποτάμι θα πάψει να υφίσταται.

«Η εκτίμηση, η προσωπική και η άποψή μου είναι ότι σήμερα που μιλάμε η πολιτική δύναμη με τα περισσότερα και τα πιο έντονα μεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά, αυτή με το πιο καθαρό ευρωπαϊκό προφίλ και με ένα πιο σαφή προσανατολισμό προς την αποτελεσματικότητα και τον ρεαλισμό, αυτή η πολιτική δύναμη σήμερα είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε αρχικά ο κ. Φωτήλας.

Και πρόσθεσε: «Αυτό σημαίνει και εγώ θα το προτείνω και στα όργανα του Ποταμιού, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, στο συνέδριο που έρχεται είναι ότι αντί να δολιχοδρομούμε και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση να συμπλεύσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Πρέπει να είναι μία συνεργασία τίμια και ειλικρινής και δημιουργική η οποία δεν θα συνεπάγεται απορρόφηση. Το ξεκαθαρίζω. Θα πρόκειται για μία συνεργασία σε βάση συγκεκριμένων προγραμματικών συγκλήσεων και θεωρώ ότι είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: