29.11.15

Δεν "βλέπει" δόλο ο Καραμανλής...

 
...στις εκλογές της ΝΔ...
Βολές μετά το εκλογικό φιάσκο στη ΝΔ ρίχνει ο Κώστας Καραμανλής, σε συνέντευξή του στη "Real News", λέγοντας, πως, «δεν βλέπω δόλο, δεν μπορούσαν να..
διαχειριστούν ένα τεχνικό θέμα».

Ο πρώην πρωθυπουργός εχει ιδιαίτερες αμφιβολίες για το ποιο θα είναι το μέλλον της παράταξης, ωστόσο δεν είναι υπέρ των σεναριων περί διάσπασης του κόμματος. 

Ακόμη, αναφερόμενος στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αναφερει ότι η ίδια θα έρθει σύντομα αντιμέτωπη με τις συνέπειες του μνημονίου.

Ως προς τα σενάρια της οικουμενικής κυβέρνησης, ο  Καραμανλης θεωρεί ότι δεν ωφελούν λέγοντας ότι «Σε τι θα ωφελήσει τη χώρα μια οικουμενική κυβέρνηση; Στο να ψηφίζονται μνημόνια ή μνημονιακά νομοσχέδια;» ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα συμμετέχει σε μία τέτοιου είδους κυβέρνηση.

Τέλος, είναι αντίθετος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, στο σενάριο ενός μεγάλου συνασπισμού και σε μια πιθανή κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. «Πολιτικά διαφωνούν σε όλα και η χώρα για να πάει μπροστά πρέπει να έχει εθνικό σχέδιο. Η εκτέλεση των μνημονιακών υποχρεώσεων δεν συνιστά λόγο συγκυβέρνησης», κατέληξε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: