29.11.15

Αδωνις: Έχει τα μούτρα ο Τσίπρας;...

«Θέλω να ρίξω τον Αλέξη Τσίπρα, έχω πολιτική διαφωνία με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Δεν θα ψηφίζω τα νομοσχέδια του Τσίπρα για να μένει πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας. Πριν από τις εκλογές της ΝΔ πρέπει να ξεκαθαρίσει ο κάθε υποψήφιος τι θα κάνει με τη συναίνεση στον Τσίπρα» ξεκαθάρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Ακραίως με τον Τάκη Χατζή, στον ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση αν συμφωνεί με την πρόταση Βορίδη για την...
πρωθυπουργία στον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Δεν έχε υπάρξει καλύτερος πρωθυπουργός από τον κ. Σαμαρά. Χαιρετίζω την πρόταση του κ. Βορίδη, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του κ. Τζιτζικώστα».

«Η δική μου πρόταση ήταν η αναβολή από το προηγούμενο βράδυ των εκλογών που δεν έγιναν, αλλά η εταιρεία εγγυήθηκε ότι στις 7 το πρωί όλα θα ήταν έτοιμα» τόνισε σε ερώτηση για τη διαδικασία που αναβλήθηκε.

Η συζήτηση περί δόλου θα γελοιοποιήσει τη ΝΔ. Υπήρξε ανικανότητα, όχι δόλος» συμπλήρωσε, ενώ για την επόμενη μέρα στη ΝΔ: «Η ενότητα είναι διασφαλισμένη αρκεί να είμαστε όλοι ξεκάθαροι και γι’ αυτό ζητάω εθνική συνδιάσκεψη. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω εξεταστική για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αν με εκλέξουν οι Νεοδημοκράτες και κερδίσουμε τις εκλογές».

Για το φιάσκο των εκλογών στη ΝΔ, είπε: «Αν δεν καταλήξουμε σε εταιρεία, να εκλέξουμε αρχηγό χειρόγραφα. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου».

Για το άρθρο Δένδια στα Νέα: «Τα λέει ετεροχρονισμένα και αποτελούν αποκήρυξη όσων λέει ο κ. Μεϊμαράκης».

«Εχει τα μούτρα ο Τσίπρας να μας κουνάει το δάχτυλο; Ας έχει την τσίπα να καταλάβει σε ποιους μιλάει. Προσκυνημένους μας έλεγε και γερμανοτσολιάδες» συνέχισε επιτιθέμενος στον πρωθυπουργό, σε αναφορά του στη χθεσινοβραδινή δήλωση του κ. Τσίπρα, μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: