9.10.15

Κέρδισαν χρόνο οι τρεις...

 Στις 22 Νοεμβρίου οι εκλογές της Ν.Δ....

Επαρκή χρόνο για να προετοιμαστούν θα έχουν οι υποψήφιοι «μνηστήρες» για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δεν «πέρασε» η επιθυμία της ομάδας του νυν προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για διεξαγωγή εκλογών στις 25 Οκτωβρίου ή το αργότερο την...
1η Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλοι τρεις υποψήφιοι (Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας) επιθυμούσαν μία πιο μακρινή ημερομηνία, προκειμένου να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων.

Όπως αποφάσισε ομόφωνα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Ν.Δ. που συνεδρίασε σήμερα (Πέμπτη), οι εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Αν χρειαστούν επαναληπτικές εκλογές, ο δεύτερος γύρος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Ανδρέας Παπαμιμίκος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων για τη συμβολή τους ώστε να καταλήξουν σε ομόφωνη απόφαση. Η ΚΕΦΕ της ΝΔ θα συνεδριάσει ξανά τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι, προκειμένου να «κλείσουν» διαδικαστικά θέματα.

Έντονη κινητικότητα

Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι έχει επιδοθεί σε έναν πυρετό δράσεων, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους ψηφοφόρους.

Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συστήσει ομάδα εθελοντών ανά την επικράτεια και ετοιμάζεται να ανακοινώσει περιοδεία σε όλες τις περιφέρειες, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης γνωστοποίησε πως θα νοικιάσει πούλμαν για να γυρίσει την Ελλάδα.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο πολιτικό του γραφείο στην Αθήνα | EUROKINISSI
Από την πλευρά του, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, πριν ξεκινήσει την περιοδεία του από την Πάτρα, εγκαινίασε σήμερα (Πέμπτη) το πολιτικό του γραφείο στην Αθήνα, παρουσία πολλών πολιτικών του φίλων αλλά και στελεχών της Ν.Δ.

Έχοντας ως σύνθημα το «ξεκινάμε μαζί», ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε πως ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου, όπως είπε, «να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη Ν.Δ. για να εμπνεύσουμε τη χώρα». Αναφερόμενος στο βασικό σύνθημα της καμπάνιας του, που είναι το «τολμάμε, αλλάζουμε, κερδίζουμε», ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε πως «αυτό είναι και το μήνυμα που παίρνω καθημερινά από τη βάση και την κοινωνία, που θέλει να απαλλαγεί από τον ΣΥΡΙΖΑ που μετέτρεψε το ονειρο σε εφιάλτη».

Κινητικότητα και στα κοινωνικά δίκτυα: ο Κυρ. Μητσοτάκης άνοιξε σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης #metonKyriako, ο Απ. Τζιτζικώστας #tolmame #allazoume #kerdizoume και ο Αδ. Γεωργιάδης ανασυγκροτεί την προσωπική του ιστοσελίδα και την παρουσία του στο youTube...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: