2.10.15

Νεφελούδης: Θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στα κανάλια...

Νεφελούδης: Θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στα κανάλια (Video) - MediaΒΙΝΤΕΟ...
«Έχουν εντατικοποιηθεί οι έλεγχοι του ΣΕΠΕ για την αδήλωτη εργασία» είπε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης και τόνισε ότι «η φορολογία των καναλιών αποτελεί...
ένα σημαντικό κομμάτι των ισοδυνάμων».
«Είναι υποχρέωσή μας να ελέγξουμε τα πάντα», είπε, μιλώντας στο πρωινό του MEGA  και πρόσθεσε ότι οι έλεγχοι στα κανάλια θα εντατικοποιηθούν, τονίζοντας ότι δεν μπορούν να ελέγχονται μόνο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα μαγαζάκια.

Μιλώντας για τα ισοδύναμα, υποστήριξε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια εξεύρεσης πόρων και ανέφερε ότι μόνο η εφαρμογή της «ηλεκτρονικής υπογραφής» θα εξασφαλίσει στο δημόσιο πόρους 380 εκατ. ευρώ το χρόνο και προανήγγειλε την εφαρμογή νόμου για την αυτεπάγγελτη αναζήτηση εγγράφων όπου με μία αίτηση θα εξοικονομεί το Δημόσιο και πόρους και χρόνο.

Ο Ανδρέας Νεφελούδης ζήτησε να σταματήσει το εμπόριο πανικού γύρω από τις συντάξεις και εξήγησε ότι «ένα πολύ μεγάλο μέρος από τα ισοδύναμα για να χρηματοδοτήσουμε για το ασφαλιστικό σύστημα έχει βρεθεί και για την κάλυψη της μνημονιακής υποχρέωσης για το 1,8 δισ. Τόνισε επίσης ότι πρέπει να υπάρξει ένα αυτοτελές ασφαλιστικό σύστημα με καθορισμένους ρόλους του κράτους, του εργοδότη, του ασφαλισμένου.
Δείτε το Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: