2.10.15

Βίντεο-σοκ με διάλογο Χρυσαυγιτών: «Ό,τι κινείται σφάζεται»...


Το περιεχόμενο ενός βίντεο με διάλογο-σοκ μεταξύ Χρυσαυγιτών, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της Πολιτικής Αγωγής, στη δίκη για τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, φέρνει στο φως το...
ThePressProject. Εκκρεμεί η απόφαση του δικαστηρίου για την προβολή του στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού
Σύμφωνα με πληροφορίες του TPP, το βίντεο δείχνει τον πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, στις 11 Αυγούστου 2012, την ώρα που ετοιμάζεται επίθεση της Χρυσής Αυγής στο πανηγύρι της Παναγίτσας.

Ο Γ. Πατέλης βρίσκεται στην Τ.Ο. Νίκαιας και απευθυνόμενος στα μέλη της Χρυσής Αυγής λέει: «Χρειαζόμαστε μια ομάδα 30 άτομα τούμπανο(οπλισμένοι). Ό,τι κινείται σφάζεται.»

Κάποιος τον ρωτά αστειευόμενος: «Ό,τι δεν κινείται;»

Στη συνέχεια, ο Γ. Πατέλης αναφέρει ότι θα περιμένουν εντολή από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό: «Είμαστε Χρυσαυγίτες. Δεν κάνουμε τίποτα χωρίς εντολή. Κάντε τον σταυρό σας για να έρθει το Ναι».

Σημειώνεται ότι μετά το επιτακτικό αίτημα της Πολιτικής Αγωγής, το δικαστήριο, μέχρι πριν λίγη ώρα είχε αποφανθεί, ότι στην προσεχή συνεδρίαση θα τοποθετηθεί για το τι μέλλει γενέσθαι με τα οπτικοακουστικά μέσα.

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: