1.10.15

Στο κλειστό του Γαλατσίου μεταφέρονται οι πρόσφυγες...

Μουζάλας: Η πλατεία Βικτωρίας θα αποφορτιστεί από τα βάρη που δημιουργεί το προσφυγικό ρεύμα (ΒΙΝΤΕΟ)..
Πάνω από 3000 πρόσφυγες έχουν αρχίσει να μεταφέρονται από την πλατεία Βικτωρίας στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου με πέντε λεωφορεία τα οποία πραγματοποιούν συνεχή δρομολόγια ύστερα από πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Την ίδια στιγμή το Ελευθέριος Βενιζέλος ολοκλήρωσε ένα ακομη δρομολόγιο μετφέροντας...
2000 άτομα από τα νησια στο λιμάνι του Πειρεα. Από εκεί οι πρόσφυγες αναμένεται να φτάσουν στην πλατεία Βικτωρίας απ όπου θα μεταφερθούν στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου.


Νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν πως οι πρόσφυγες θα μεταφέρονταν στο στρατόπεδο στα Άνω Λιόσια, ωστόσο ο ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας διέψευσε αυτές τις πληροφορίες λέγοντας ότι η κυβέρνηση βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση χώρων χωρίς να έχει βρεθεί κάτι σίγουρο ακόμα. Επεσύμανε ότι η πλατεία Βικτωρίας θα αποφορτιστεί από τα βάρη που δημιουργεί το προσφυγικό ρεύμα βοηθώντας έτσι και ο πληθυσμός να κρατήσει την αλληλέγγυα στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα και οι πρόσφυγες να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης και να μη γίνουν οι πληθυσμοί ευεπήφοροι σε ακροδεξιές, ρατσιστικές, ξενόφοβες απόψεις. «Θέλω υπομονή από τους κατοίκους και μεγάλη επιμονή από τις δικές μου υπηρεσίες και θα τα καταφέρουμε. Όχι θαύματα, καλυτέρευση» δήλωσε.

Σημειώνεται πως κλειστή θα παραμείνει η οδός η 3ης Σεπτεμβρίου για να διευκολυνθεί η διέλευση λεωφορείων που παραλαμβάνουν τους πρόσφυγες.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: