8.10.15

Μόνο άβατο, αυτό του Αγίου Όρους...


«Το μόνο άβατο που υπάρχει για το ΥΠΟΙΚ είναι αυτό του Αγίου Όρους. Δεν υπάρχει κανείς μπροστά στον...
οποίο θα διστάσουμε», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, σκιαγραφώντας τις προθέσεις του για την πάταξη της φοροδιαφυγής. 

Μιλώντας στον "Alpha 989", είπε με έμφαση ότι «έχοντες, κατέχοντες, φοροφυγάδες και λαθρέμποροι να πληρώσουν το μεγάλο κομμάτι της πίτας».

«Στο εξωτερικό υπάρχει "μια άλλη Ελλάδα" σε καταθέσεις και ομόλογα, όλα αυτά θα αποκαλυφθούν, ανέφερε και πρόσθεσε: «Οι αντιδράσεις και οι ψευτοτσαμπουκάδες μάς δυναμώνουν, δεν θα διστάσουμε στον αγώνα για τη φοροδιαφυγή και το εμπόριο».

Με αφορμή τις αντιδράσεις για τις εφόδους εφοριακών σε σπίτια και επιχειρήσεις ο κ. αλεξιάδης απόρησε με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα. «Αναφέρθηκα στα πρότυπα ευρωπαϊκών χωρών ώστε να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης. Αυτό που έγινε στη Γερμανία ξημερώματα (δεν είπα ποτέ βράδυ) είναι να μπαίνουν σε μεγάλες επιχειρήσεις, αυτό πρέπει να είναι πρότυπο», εξήγησε.

«Δεν θα χαριστούμε σε οποιονδήποτε άλλο. Κάποιοι το παραποίησαν. Οι φορολογικές υπηρεσίες μπαίνουν για έλεγχο σε όποιο χώρο λειτουργεί. Αν λειτουργεί βράδυ, θα μπούμε μεσημέρι;», διερωτήθηκε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: