6.10.15

Η Μπέττυ, το έχει...


Τι ζήτησε η σύντροφος του Αλ. Τσίπρα, από τους φοιτητές της...
Σχεδόν όλοι οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας παρευρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο αμφιθέατρο του ιδρύματος για να παρακολουθήσουν την πρώτη διδασκαλία της συζύγου του πρωθυπουργού, Μπέτυς Μπαζιάνα.

Αρχικά, την κυρία Μπέτυ Μπαζιάνα προσφώνησε η...
καθηγήτρια Μαλαματή Λούτα, που δίδασκε τα προηγούμενα χρόνια το μάθημα «Δίκτυα 1», ζητώντας από τους φοιτητές να επικεντρωθούν στο μάθημα και όχι στο ότι η συνάδελφός της είναι η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ ζήτησε από όλους να μη βγάλουν κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια η ίδια η κα. Μπαζιάνα, αφού καλησπέρισε με ευγένεια τους φοιτητές, ζήτησε από όλους να κλείσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και να βάλουν μέσα σε τσάντες ή τσέπες, λέγοντας πως δεν επιθυμεί να «βγουν» φωτογραφίες.

Επίσης φέρεται να διακωμώδησε τις φήμες που ήθελαν ΜΜΕ να προσφέρουν ακόμη και χρήματα σε φοιτητές για μια φωτογραφία της εντός της αίθουσας διδασκαλίας του μαθήματος και στη συνέχεια ξεκίνησε κανονικά τη διδασκαλία.

«Μακάρι να υπάρξει ενδιαφέρον για το μάθημα με τα Δίκτυα, παρά κάποιοι να βγάλουν χρήματα από αυτό», ανέφερε η Περιστέρα Μπαζιάνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι περισσότεροι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη διδασκαλία, λέγοντας μετά το πέρας του μαθήματος πως η Περιστέρα Μπαζιάνα «το έχει το αντικείμενο»…

πηγη Kozanimedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: