6.10.15

Οι τυπολάτρες της Συγγρού...

Δύο πρόσωπα πρωταγωνίστησαν στην υποψηφιότητα του Αδ. Γεωργιάδη: ο Β. Τοκάκης και ο Α. Παπαμιμίκος. 

Ο κ. Τοκάκης ήταν ο...
τελευταίος που υπέγραψε στο πάρα πέντε την υποψηφιότητα του Γεωργιάδη, κάνοντας ωστόσο δηλώσεις πως δεν συμφωνεί με αυτήν και δεν θα τον ψηφίσει. 

Αφού πήρε την απόφαση να την υπογράψει, γιατί δεν την υπέγραφε νωρίτερα ώστε ο Αδωνις να προλάβει και να μη «βγει» εκπρόθεσμος; 

Να σημειώσω εδώ ότι ο κ. Τοκάκης είχε χρηματίσει κατά καιρούς «πρωτοπαλίκαρο» των Γ. Αλογοσκούφη, Κ. Χατζηδάκη και Α. Παπαμιμίκου (όταν ήταν στην ΟΝΝΕΔ). 

Ο κ. Παπαμιμίκος δε, συγκέντρωσε την οργή των πάντων επειδή θεωρήθηκε αυτός που «έκοψε» τον Αδωνι ως εκπρόθεσμο κατά οκτώ λεπτά. Το περίεργο είναι ότι κατά του Παπαμιμίκου και της απόφασής του στράφηκαν όλοι οι υποψήφιοι, περιλαμβανομένου και του Απ. Τζιτζικώστα. Περίεργο επειδή ο κ. Παπαμιμίκος θεωρείται «πρωτοπαλίκαρο» του κ. Τζιτζικώστα.

Ο Αδωνις πήγε τρέχοντας στα γραφεία της ΝΔ καταθέτοντας την υποψηφιότητά του. Αργησε μόλις οκτώ λεπτά και όταν βγήκε τους ευχαρίστησε επειδή την έκαναν δεκτή. Αλλες όμως ήταν οι προθέσεις του κ. Παπαμιμίκου και της επιτροπής. Εμφανίστηκαν... τυπολάτρες (δηλαδή, αν σας θυμίζει κάτι, «πιστοί στην τήρηση του Καταστατικού»). 

Ο Αδωνις έμαθε ότι τον έκοψαν από την... τηλεόραση και κατέβηκε στη Συγγρού ζητώντας δημόσια δήλωση των συνυποψηφίων του, βέβαιος ότι και αυτοί διαφωνούν. Ακόμη και ο πρώην πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς αντέδρασε. 

Αποτέλεσμα ήταν να ξανασυνεδριάσει την επομένη η επιτροπή...

ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: