1.10.15

Πώς μας τελείωσαν οι «Διόσκουροι»...

Μια φιλία και μια πολιτική συμπόρευση αρκετών χρόνων τελείωσαν, μαθαίνω, με την υποψηφιότητα Αδωνη Γεωργιάδη. 

Ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος εμφανιζόταν μαζί με τον Αδωνι περίπου ως «Διόσκουροι», δεν...
είδε με καθόλου καλό μάτι την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ. Η αλήθεια είναι ότι ως την τελευταία στιγμή ο Αδωνις έλεγε ότι θα έβαζε υποψηφιότητα αν δεν θα έβαζε ο κ. Βορίδης.

 Και πριν αλέκτορα φωνήσαι, προτού δηλαδή ο κ. Βορίδης αποφασίσει τι θα κάνει, να σου ο Αδωνις να ανακοινώνει με «τιτίβισμα» ότι θα είναι υποψήφιος. Αυτός είναι και ο λόγος που τώρα ο κ. Βορίδης λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υποψηφιότητα Αδωνη και, το χειρότερο, ότι αμφιβάλλει αν θα συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές. Αλλά στον κ. Βορίδη συμβαίνουν και άλλα.

 Για παράδειγμα, μου λένε ότι του «έφυγαν» δύο στελέχη προς άλλους υποψηφίους. Η μία λέγεται ότι είναι η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου που πήγε προς Τζιτζικώστα μεριά και ο άλλος ο Χρ. Κέλλας που πήγε προς Μεϊμαράκη μεριά. Και ο Μάκης; θα ρωτήσετε. 

Κάτι μου λέει ότι άρχισε να συμπλέει με τον Κυρ. Μητσοτάκη, αφού στις συζητήσεις του λέει ότι όχι μόνο με ευκολία μπορεί να συγκεντρώσει τις υπογραφές αλλά θα είναι και ο νικητής στον δεύτερο γύρο. Ολα αυτά όμως αλλάζουν από ημέρα σε ημέρα και από λεπτό σε λεπτό. Μεταξύ μας τώρα, θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του στο πάρα πέντε και ο Μάκης Βορίδης. Αλλά συμβαίνουν και άλλα ενδιαφέροντα στην κούρσα της διαδοχής. 

Για παράδειγμα, μου λένε ότι νεαρή γυναίκα-πρώην υπουργός άρχισε τα τηλεφωνήματα και τις βολιδοσκοπήσεις...

ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: