2.10.15

Στο «και 5» ο Αδώνις...

Ο Άδωνις στο «και 5» μπαίνει τρέχοντας στην Συγγρού με τις υπογραφές (Video) - Media
...μπαίνει τρέχοντας στην Συγγρού με τις υπογραφές.
Δείτε το -απολαυστικό- ΒΙΝΤΕΟ..
Ο Άδωνις κατεβηκε με βιασύνη από την μηχανή που τον μετέφερε στη Συγγρού και κρατώντας σφιχτά στο αριστερό χέρι τις πολυπόθητες υπογραφές που τον καθιστούν έναν από τους υποψήφιους στη κούρσα διαδοχής της ηγεσίας, πήδηξε δυο-δυο τα σκαλοπάτια και χάθηκε στα έγκατα του κτηρίου της ΝΔ προκειμένου να...
προλάβει τη διαδικασία... 
Ο βουλευτής επιδόθηκε τις τελευταίες ώρες σε αγώνα δρόμου για να συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές, ενώ λίγα λεπτά πριν τις έξι το απόγευμα τουίταρε πως πέτυχε τον μαγικό αριθμό 50 και προστρέχει στα γραφεία της ΝΔ.

Λίγο αργότερα ευχαρίστησε την εφορευτική επιτροπή που έκανε δεκτή την υποψηφιότητά του, παρά το γεγονός ότι ήταν εκπρόθεσμη για λίγα έστω λεπτά.

Πάντως έμπειρα στελέχη της ΝΔ επεσήμαναν ότι ο Άδωνις θα είναι ο μόνος «αυτοδημιούργητος» που επεχείρησε τα τελευταία χρόνια να αναλάβει τα ηνία της ΝΔ.

Όπως εξηγούν τόσο ο Απόστολος Τζτζικώστας είχε πατέρα υπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πατέρα πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό ενώ και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προέρχεται από πολιτική οικογένεια με παππού και θείο βουλευτές της συντηρητικής παράταξης προδιδακτορικά.

Ωστόσο, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Άδωνη Γεωργιάδη είναι η μόνη που συνοδεύτηκε με μουρμούρα και σχόλια. Να σημειώσουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι από τους λίγους που άσκησαν ανοιχτά κριτική κατά της προεκλογικής εκστρατείας του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και υπερασπίστηκε με φανατισμό τις επιδόσεις της κυβέρνησης Σαμαρά.

πηγη topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: