8.10.15

Η 21χρονη Μαρία ζούσε και μετά την πτώση της στο φωταγωγό...

Η 21χρονη Μαρία ζούσε και μετά την πτώση της στο φωταγωγό Ερωτήματα προκύπτουν ακόμη και μετά την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου ζούσε με τους γονείς της, 6 ημέρες μετά την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με...

τον ιατροδικαστή Νίκος Καλογριά που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, τα τραύματα συνάδουν με πτώση από μεγάλο ύψος. 
  Η ιατροδικαστική εξέταση, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, δεν έδειξε ίχνη εγκληματικής ενέργειας.   
 Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, το νεαρό κορίτσι είχε συντριπτικά κατάγματα σε όλο της το σώμα από την πτώση από τον 4ο όροφο και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αλλά ο θάνατός της δεν ήταν ακαριαίος. 
   Η Μαρία Νταλιάνη διατηρούσε τις αισθήσεις της και μετά την πτώση. Και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οδηγούν στο συμπέρασμα πως η 21χρονη Μαρία μπόρεσε να συρθεί προς ένα σημείο του ακάλυπτου όπου το σώμα της δεν φαινόταν και γι' αυτό επί έξι μέρες δεν την είχε δει κανείς.   
 Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έρευνα δεν έδειξε σημάδια στραγγαλισμού, πάλης, αλλά ούτε και DNA άλλου ατόμου κάτω από τα νύχια της 21χρονης. 
   Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι αποκλείουν και το ενδεχόμενο μεταφοράς του πτώματος καθώς τα πτωματικά υγρά εντοπίστηκαν σε ένα μόνο σημείο.  
  Η απορία των αστυνομικών ωστόσο εκφράζεται στο γεγονός ότι η 21χρονη είχε μαζί της -κάτι που δεν συνηθίζεται- το κινητό τηλέφωνο. Για τυπικούς λόγους οι αρχές έχουν ζητήσει την άρση απορρήτου των επικοινωνιών για να διαπιστώσουν αν υπήρχε κάποια κλήση ή sms που σχετίζεται με τον θάνατό της.

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: