13.10.15

Υπουργός «ξέχασε» να δηλώσει 1.000.000 ευρώ!!!...

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου θυμάται καλά όμως ότι "υπάρχουν προβληματικά πόθεν έσχες"...
"Πονοκέφαλο" προκαλούν στην κυβέρνηση δύο φάκελοι - "φωτιά" για το πόθεν έσχες δύο κυβερνητικών στελεχών...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο πρώτος φάκελος αφορά υπουργό που επί τρία συνεχή έτη είχε "ξεχάσει" να δηλώσει ένα ποσό της τάξης του 1.000.000 ευρώ, το οποίο δήλωσε φέτος με συμπληρωματική δήλωση στο πόθεν έσχες του.

Ο δεύτερος φάκελος αφορά μετοχές κυβερνητικού στελέχους σε ιδιωτική εταιρεία.


Υπάρχουν επίσης δύο ακόμη φάκελοι-φωτιά για νυν και πρώην βουλευτές. Ο ένας εξ αυτών σχετίζεται με πρώην βουλευτή, ο οποίος έχει φορολογικές εκκρεμότητες, που πρέπει να ελεγχθούν από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες και ο άλλος φάκελος αφορά εν ενεργεία βουλευτή, που φέρεται να έχει αρκετές "τρύπες" στο πόθεν έσχες του.


Η πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, Δέσποινα Χαραλαμπίδου δήλωσε στο ίδιο κανάλι, ότι στο σύντομο διάστημα της θητείας της παρέλαβε από την προηγούμενη σύνθεση της Επιτροπής μια σειρά από εκκρεμότητες, οι οποίες χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης και ήδη εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους ορκωτούς λογιστές.


Είπε επίσης ότι στο διάστημα της θητείας της και μάλιστα στην τελευταία προεκλογική περίοδο ήταν σε διερεύνηση και εξετάστηκαν από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες με τη δική της συμμετοχή ως πρόεδρος της Επιτροπής σειρά τεσσάρων περιπτώσεων υπόχρεων με προβληματικά πόθεν έσχες.


Σύμφωνα με την κα Χαραλαμπίδου, αυτά τα πόθεν έσχες θα πρέπει, όπως τόνισε, να εξεταστούν από τη νέα Επιτροπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να μην υπάρχει κανένα κενό...

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: