3.9.15

Δολιοφθορά καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του "Flash 96"...

Δολιοφθορά καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Flash 96
"Η ξαφνική "τεχνική βλάβη" που υπέστη ο υπό ανασχηματισμό ραδιοφωνικός μας σταθμός, εντελώς τυχαία και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την...
ανακοίνωση του νέου μας προσωρινού προγράμματος, μα κυρίως στον απόηχο σειράς δημοσιευμάτων που αναφέρονταν στην ανάληψη της διαχείρισης του σταθμού από τον κ. Πάνο Κολιοπάνο, δεν μας αφήνουν άλλα περιθώρια από την σοβαρή εξέταση του ενδεχόμενου της δολιοφθοράς", αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του οι εργαζόμενοι του "Flash 96".

Ολοκληρη η ανακοίνωση:

Μόνον ως εξαιρετικώς ύποπτο μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ότι συνέβη τις προηγούμενες ώρες και κόστισε να χαθεί το σήμα του Flash 96,0 για περίπου 24 ώρες από την μπάντα των F.M.

Η ξαφνική "τεχνική βλάβη" που υπέστη ο υπό ανασχηματισμό ραδιοφωνικός μας σταθμός, εντελώς τυχαία και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του νέου μας προσωρινού προγράμματος, μα κυρίως στον απόηχο σειράς δημοσιευμάτων που αναφέρονταν στην ανάληψη της διαχείρισης του σταθμού από τον κ. Πάνο Κολιοπάνο, δεν μας αφήνουν άλλα περιθώρια από την σοβαρή εξέταση του ενδεχόμενου της δολιοφθοράς.

Τόσο εμείς, όσο και οι χιλιάδες ακροατές μας, αντιλαμβανόμαστε πολλά περισσότερα απ' όσα κάποιοι θα ήθελαν, ειδικότερα στην παρούσα κοινωνικοπολιτική συγκυρία που μαστίζει την χώρα. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος της μεγάλης του Flash 96,0 F.M. επιστροφής, που όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους και όμως... τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί και επίσημα στον πολύπαθο -από τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό των τελευταίων ετών- λαό μας. Προσεχώς... τα σπουδαία!


Flash 96,0 F.M.

Δεν υπάρχουν σχόλια: