2.9.15

Κατρούγκαλος: Απολύτως φανταστικό το δημοσίευμα...


...για ανώτατη σύνταξη 600 ευρώ...
«Η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού έχει στόχο να μην είναι η σύνταξη φιλοδώρημα», τόνισε ο τέως υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ, «Πρακτορείο FM 104,9».
Όσον αφορά το σημερινό ρεπορτάζ της "Εφημερίδας των Συντακτών" που μιλάει για...
προσαρμογή της ανώτατης σύνταξης στα 600 για όλους τους συνταξιούχους, ο κ.Κατρούγκαλος το χαρακτήρισε "απολύτως φανταστικό"

Όπως επιμένει ο τέως υπουργός, η εθνική σύνταξη θα είναι ίδια για όλους, θα χρηματοδοτείται από τη φορολογία και πάνω σε αυτήν θα προστίθεται η κύρια σύνταξη, που θα είναι συνάρτηση των εισφορών και του εργασιακού βίου του κάθε εργαζόμενου. «Το δημοσίευμα αναφέρεται ακριβώς στα αντίθετα πράγματα».

«Στην Ελλάδα οι συνταξιούχοι δεν συντηρούν μονάχα τον εαυτό τους, αλλά τα άνεργα παιδιά τους και εγγόνια τους. Για μας είναι ένα μεγάλο στοίχημα να μπορέσουμε να συγκροτήσουμε μια εθνική μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος» τόνισε ο κ.Κατρούγκαλος

Παρόμοια τοποθέτησηετικά με το δημοσίευμα έκανε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, όπου το χαρακτηρίζει "περίεργο"

Δεν υπάρχουν σχόλια: