2.9.15

Πανούσης: Τρεις φορές με σταμάτησε ο Τσίπρας...


... ήθελα να παραιτηθώ...

-Η Ζωή Κωνσταντοπούλου "θα καεί πολύ γρήγορα".
-"Το κόμμα Λαφαζάνη είναι συγκυριακό. Αν κάνει λάθη ο Τσιπρας τότε θα μπει στην Βουλή..."...
 «Τρεις φορές ετοιμάστηκα να φύγω. Ετοίμασα επιστολές αλλά δεν τις έστειλα ποτέ γιατί ερχόταν ο πρωθυπουργός και μου έλεγε ότι είναι μαζί μου», αποκάλυψε ο Γ. Πανούσης, μιλώντας στoν...
"Παραπολιτικα FM".

Ο πρώην υπουργός Προστασίας τόνισε ακόμη «Όταν ζητούσα να δω τον πρωθυπουργό αναρωτιόνταν όλοι γιατί το έκανα. Όταν πήρα το ελεύθερο έκανα κάποια πράγματα και μετά είπα ότι θα με κρίνει ο κόσμος».


Ο κ. Πανούσης ερωτηθείς γιατί το όνομά του δεν θα είναι εκλογικές λίστες εξήγησε πως η βασική του αρχή είναι να μην είναι υποψήφιος και διευκρίνισε 

: «δεν έχει να κάνει με τον κ. Τσίπρα τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

Ο ίδιος έκανε την κριτική του στην κυβέρνηση και είπε χαρακτηριστικά: 

«Οι υπουργοί ήταν καλά παιδιά και έντιμα αλλά άπειρα. Ήταν στοχαστές και ακτιβιστές. Έτσι δεν κυβερνάς. Είχαν μια εσωτερική σχιζοφρένεια. Η το πιστεύεις και το εφαρμόζεις το πρόγραμμα ή δεν το πιστεύεις και πας σπίτι σου».

Σε άλλο σημείο όταν ρωτήθηκε αν θα συμμετείχε ξανά σε ένα κυβερνητικό σχήμα είπε: «Για να συμμετάσχω σε μια νέα κυβέρνηση Τσίπρα ή εθνικού σκοπού θα το συζητούσα, θα έθετα και τους όρους μου».


Αναφερόμενος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και ερωτηθείς αν ήταν λάθος επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, είπε: 


«Ήταν να γίνει υπουργός Δικαιοσύνης, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις και πρότεινε η ίδια την Προεδρία της Βουλής και μέσα στην βαβούρα έγινε δεκτό. Όποιος πάει να δείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από τους άλλους νομίζω ότι χάνεται σε αυτή την χώρα. Νομίζω θα καεί πολύ γρήγορα. Κατά την γνώμη μου δεν θα παίξει κανέναν ρόλο».


Τέλος για την ΛΑΕ είπε: «Το κόμμα Λαφαζάνη είναι συγκυριακό. Αν κάνει λάθη ο Τσιπρας τότε θα μπει στην Βουλή τώρα, αλλά μετά δεν θα ξαναμπεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια: