1.9.15

Μεϊμαράκης: ΟΧΙ σε ψήφο διαμαρτυρίας...

«Δεν θα ψηφίσουμε τη φορολογία στους αγρότες».
BINTEO...

NEA ANAΡΤΗΣΗ

Nα μην πάνε σε ψήφο διαμαρτυρίας, γιατί «δεν λύνει τα προβλήματα, μάλλον τα διογκώνει», κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευ. Μεϊμαράκης, μιλώντας στον τηλεσταθμό Mega.
Συγκεκριμένα, είπε...

ότι δεν πρέπει να υπάρξει χαμένη ψήφος σε άλλα κόμματα και αναφέρθηκε εμμέσως στη Χρυσή Αυγή που λόγω του μεταναστευτικού ψηφίστηκε στις προηγούμενες εκλογές από πλήθος πολιτών.

«90 δισ. κόστος για την αγανάκτηση είναι πολλά και τα πληρώνουμε. Δεν υπάρχει περιθώριο για διαμαρτυρία σε αυτή τη φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Αναφορικά με το δίλημμα που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ «παλιό ή νέο» υποστήριξε ότι «το παλιό έχει και πολλά θετικά και ο νέος μπορεί να είναι γέρος αν έχεις γερασμένες ιδέες, μπορεί να είναι και φαύλος, μπορεί να είναι και διεφθαρμένος». «Ξέρετε πόσους παλιούς έχουμε με νέα μυαλά;», διερωτήθηκε.

Εξάλλου, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για το γεγόνος ότι κατηγορεί το παλιό κατεστημένο πως φέσωσε τη χώρα 300 δισ., σημειώνοντας πως ξεχνάει ότι «αυτός τη φέσωσε 90 δισ. σε επτά μήνες»
Ο Μεϊμαράκης ανέφερε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τις αυξήσεις στη φορολογία των αγροτών. «Επειδή το αγροτικό εισόδημα δεν είναι προκαθορισμένο: αποκλείεται η προκαταβολή φόρου με βάση τι εισόδημα της περασμένης χρονιάς, αποκλείεται η φορολόγηση όταν είσαι μόνο αγρότης, δεν είναι δυνατόν να 4πλασιάζεται η εισφορά σου στον ΟΓΑ αν είσαι μόνο αγρότης», είπε.

Δείτε το Βίντεο, ΕΔΩ

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: