3.9.15

Ψηνάκης για Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο: «Η κάθε κουλή λέει και την πίπα της» (Βιντεο)...

Επιμένει ο δήμαρχος Μαραθώνα που χαρακτήρισε αχούρι τον θολωτό μυκηναϊκό τάφο που βρίσκεται στον Μαραθώνα...


Με την Αστυνομία εμφανίστηκε ο δήμαρχος Μαραθώνα και δήλωσε: «Τους καλώ να αφήσουν τις αηδίες με τις ...αγάμητες και να έρθουμε να καθαρίσουμε το γυφταριό. Ο τσαμπουκάς στον... Μαραθώνα δεν περνάει. Προτείνω να συνεργαστούμε αλλιώς θα το κάνουμε μόνοι μας. Ορισμένοι για συγκεκριμένους λόγους κάνουν τσαμπουκάδες»

Συνέχεια στην κόντρα του με το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψηνάκης κατά τη διάρκεια ξενάγησης των δημοσιογράφων στους αρχαίους τάφους της περιοχής, που παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης.



Ο κ. Ψηνάκης χαρακτήρισε αχούρι τον θολωτό μυκηναϊκό τάφο που βρίσκεται στον Μαραθώνα, και κατήγγειλε γι αυτό το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι το Κ.Α.Σ. αρνήθηκε να παραχωρήσει τον Τύμβο απ' όπου ξεκινάει ο Μαραθώνιος για να γίνουν δύο συναυλίες με το επιχείρημα ότι είναι ταφικό μνημείο, αλλά του πρότειναν τον αρχαιολογικό χώρο του Μαραθώνα, ο οποίος -όπως επισήμανε ο Ηλίας Ψηνάκης- είναι επίσης τάφος!

«Γιατί οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι! Εκεί ανήκει ο τάφος των Πλαταιών. Δηλαδή, να μην τραγουδήσει ο Ξαρχάκος και η Πρωτοψάλτη στον έναν τάφο των Αθηναίων, άλλα να τραγουδήσουν στον τάφο των Πλαταιών. Δεν βγάζεις άκρη, είναι ανόητοι!», είπε με το χαρακτηριστικό του ύφος ο Ηλίας Ψηνάκης.



Αναφορικά με τις πληροφορίες που ανέφεραν πως το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο αρνήθηκε την παραχώρηση του τύμβου για πραγματοποίηση συναυλίας επειδή διαφωνούσαν με το ρεπορτόριο του Σταύρου Ξαρχάκου, ο Ηλίας Ψηνάκης ήταν αποστομωτικός:

«Μα τώρα τι να σχολιάσω αυτές τις αηδίες; Η κάθε κουλή λέει και την... πίπα της. Μην με νευριάζετε σας παρακαλώ. Τους καλώ να αφήσουν τις αηδίες με τις αγάμητες και να έρθουμε να καθαρίσουμε το γυφταριό. Ο τσαμπουκάς στον Μαραθώνα δεν περνάει. Προτείνω να συνεργαστούμε αλλιώς θα το κάνουμε μόνοι μας. Ορισμένοι για συγκεκριμένους λόγους κάνουν τσαμπουκάδες. Γι αυτό ήρθα και με αστυνομία για να σας δείξω αυτό το χάλι».
protothema.gr

 
Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Μαραθώνα


Δεν υπάρχουν σχόλια: