3.9.15

Ζωή: Ως ανεξάρτητη συνεργαζόμενη, στηρίζω Λαφαζάνη...


ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

H Σία Κοσιώνη, προσπάθησε απ' την αρχή της συνέντευξης (ΣΚΑΙ) να "σπάσει τον πάγο" (η συνέντευξη αυτή δεν είναι κάποια κόντρα, αλλά μια προσπάθεια να διαφωτίσουμε τον λαό, είπε), αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν την άφησε. Και μπήκε κατευθείαν στο θέμα. 

Εξαπέλυσε επίθεση στoν  Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι σε συνεργασία με τους δανειστές και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, έστησαν εκλογές για...


να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Αυτές οι εκλογές γίνονται με αιφνιδιαστικό τρόπο  με σκοπό να "καθαριστούν" ολοι εκείνοι που αρνήθηκαν να υποταχθούν στα μνημόνια. 
Δυστυχώς, κάποιοι ανέλαβαν να φέρουν το τερατώδες 3ο μνημόνιο και να βγάλουν από την μέση όποιον ήταν ανάχωμα, πρόσθεσε. 
Οταν η κουβέντα έφτασε στον Π. Λαφαζάνη και την ΛΑ.Ε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε με νόημα, πως, τιμώ τους συντρόφους που με το ΟΧΙ, ή την διαφοροποίηση, τίμησαν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. 
Θα αναζητήσω τον κοινό τρόπο, τόπο, της λαϊκής ετυμηγορίας και εντολής. Ως ανεξάρτητη συνεργαζόμενη στηρίζω Λαφαζάνη, πρόσθεσε. 
Φυσικά δεν έλειψαν και οι μπηχτές από τη πλευρά της Ζωής προς την Σία (βλέπω έχετε κρατησει ερωτήσεις, της είπε), με την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, να της απαντάει, "είναι κακό?"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: