4.9.15

Γ. Παπανδρέου: «Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή»...

gapkinima2
«H πορεία του Κινήματος δεν τελείωσε. Το αντίθετο. Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή» αναφέρεται σε κείμενο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, που απευθύνεται σε μέλη και φίλους του κόμματος που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, λίγες μέρες μετά την... απόφαση να μην κατέλθει στις εκλογές.

Στο κείμενο εξηγούνται οι λόγοι που κατέστησαν μία τέτοια απόφαση αναγκαία αλλά και τα επόμενα βήματα που σηματοδοτούν ότι το Κίνημα ήλθε για να μείνει.

Σύμφωνα με αυτό ο κ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες όλες τις αναγκαίες αποφάσεις και θα ολοκληρωθεί η οργανωτική κάλυψη του Κινήματος σε ολόκληρη τη χώρα, η 3η συνδιάσκεψή του στη Θεσσαλονίκη αλλά και το συνέδριό του μέσα στο 2015.

Οι επιτελείς του Κινήματος ευχαριστούν τα μέλη και  φίλους του για την έμπρακτη συμπαράστασή τους και διαβεβαιώνουν ότι, το Κίνημα είναι εδώ και παραμένει η φωνή που εκφράζει τη μεταρρυθμιστική αριστερά

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην ανάγκη για την ύπαρξη ενός Εθνικού Σχεδίου ενώ ως στρατηγική επιδίωξη του Κινήματος περιγράφεται η συμβολή του στη εκ βάθρων αλλαγή της χώρας.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο εδώ.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: