21.9.15

«Ασφαλείς» προβλέψεις...

Εκλογικό τμήμα

Αντα Ψαρρά

Το γνωστό «έγκυρο» ιστολόγιο fimotro αποκαλύπτοντας τα χθεσινά αποτελέσματα λίγο πριν τα exit poll έγραφε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του «δεν θα πάει ο Τσίπρας στο...
εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ όπως μας ενημέρωσαν οι συνεργάτες του (sic!) διότι πληροφορήθηκε ότι οι διαφορές είναι οριακές και θα περιμένει να δει τη συγκεντρωτική εκτίμηση από το Υπουργείο Εσωτερικών».

Η απολύτως εσφαλμένη αυτή πληροφορία δεν έκανε το αυτί του ιστολογίου να ιδρώσει κι έτσι λίγη ώρα μετά δεν δίστασε να κάνει την παρακάτω ανάρτηση:

«ΕΣΚΙΣΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Δεν τον έχουμε σε καμία υπόληψη τον Μουρούτη του Σαμαρά, ούτε θεωρούμε πως πρόκειται για κανένα σοβαρό στέλεχος που έχει άποψη για την πολιτική. Ο άνθρωπος δεν είναι απλά άσχετος, πραγματικά είναι εντελώς αλλού!...»

Φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγω να υπερασπιστούμε τον γνωστό αυτό κύριο της ΝΔ αλλά είναι κάπως απροκάλυπτη αυτή η πλήρης αντιστροφή.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκαν βέβαια και οι... ασφαλείς προβλέψεις-επιθυμίες του κίτρινου Πρώτου Θέματος που προανήγγειλε μάχη ψήφο με ψήφο σε ολονύχτιο θρίλερ.

Ποιος όμως ασχολείται με τα φοβικά αυτά ιστολόγια όταν ολόκληρος διευθυντής του εγκύρου ΔΟΛ και συγκεκριμένα ο Βασίλης Χιώτης έγραφε την παραμονή των εκλογών μεταξύ άλλων ότι «Πολλοί σπεύδουν να παρομοιάσουν το εκλογικό τοπίο με εκείνο του 2000, που το ΠαΣοΚ του Κ. Σημίτη επικράτησε της ΝΔ του Κ. Καραμανλή με μόλις μία μονάδα διαφορά και 72.000 ψήφους». Και παρακάτω: «Σε ό,τι αφορά τη μάχη ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ είναι πλέον σαφές από τις δημοσκοπήσεις και ιδίως από τα ποιοτικά τους στοιχεία ότι ξεκίνησε σαν ένας... περίπατος για τον ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε στο απόλυτο ντέρμπι. Από την άλλη πλευρά, οι ρυθμοί συσπείρωσης της ΝΔ άρχισαν να αυξάνονται πολύ περισσότερο από τους αντίστοιχους του ΣΥΡΙΖΑ καθώς άρχισε να παρατηρείται και πάλι για πρώτη φορά μετά το 2000 το φαινόμενο να πλησιάζουν τη ΝΔ ψηφοφόροι, όχι γιατί την εμπιστεύονται, αλλά γιατί φοβούνται τους αντιπάλους της».

Τέλος, προέβλεπε σημαντικές απώλειες για τη Χρυσή Αυγή αλλά και ανάκαμψη της ΛΑ.Ε..

Σε όλα...μέσα έπεσε ο κ. Χιώτης αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι άλλο οι ευσεβείς πόθοι κι άλλο η πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: