3.9.15

Τσακαλώτος: Εχουμε υποστει μια ήττα...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ...δεν είναι καλό να το κρύβεις αυτό...
Υπάρχουν περιθώρια να υπάρξουν κι άλλες πολιτικές πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά το μνημόνιο, τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, επισημαίνοντας ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και θέλει επιχειρήματα.
«Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να πολεμήσεις και...
εντός του μνημονίου, για τα “κόκκινα” δάνεια που το έχουμε “παρκάρει” και υπάρχει μια μάχη μεταξύ πιο αγοραίων λύσεων και του φορέα που προτείνουμε εμείς ή για τις εργασιακές σχέσεις», ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος σε δηλώσεις του στον "Real FM".

«Ο χώρος μας έχει πάθει μία ήττα, δεν είναι καλό να το κρύβεις αυτό, μερικά πράγματα που δεν τα εφαρμόσαμε ή δεν μπορέσαμε να τα εφαρμόσουμε. Αυτό θέλει και σκέψη και σχεδιασμό. Θεωρώ ότι ήταν ένα λάθος ότι δεν κάναμε ένα συνέδριο πριν από τις εκλογές, ένας κόσμος να συζητήσει», σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Θεωρώ ότι δεν είμαι εγώ και ο χώρος που αντιπροσωπεύω χώρος των εύκολων λύσεων, ότι πάντα ξέρουμε, πάντα έχουμε δίκιο Χρειάζεται σκέψη, συλλογικότητα και αναστοχασμό και αυτό χρειάζεται τον χρόνο του. Αυτόν τον χρόνο ήθελα εγώ».

Ερωτηθείς τι κυβέρνηση θα προκύψει μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, ο κ. Τσακαλώτος είπε: «Αν έχω κάτι να παρατηρήσω σε αυτό, είναι ότι ο κόσμος θέλει επιχειρήματα πια, έχει κουραστεί. Το βλέπω στις εκδηλώσεις και τις συνελεύσεις. Ο κόσμος ακούει τους ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν, επιχειρήματα πειστικά όχι ατάκες – σε όλους αρέσουν οι ατάκες, αν είναι αστείες, υπάρχει και η ουσία της πολιτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: