2.9.15

Σε διπλό «ταμπλό»...

Έκδηλη ήταν απόψε η αγωνία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να επιτύχει τον «επαναπατρισμό» των ψηφοφόρων του κόμματος, που...
στις προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝ.ΕΛΛ.

«Ολοι μαζί, πολίτες που μας ψήφισαν και άλλοι που έρχονται τώρα να μας βρουν, όλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πάμε τη χώρα μπροστά. Πάνω απ΄ όλα η χώρα», ανέφερε εισαγωγικά ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Η ΝΔ υπάρχει για να ενώσει τους Έλληνες, να προσθέσει δυνάμεις. Παλεύει για όλους τους Έλληνες. Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από τι ψήφισαν χθες. Ελάτε να συναντηθούμε στο δρόμο που οδηγεί στην ανάπτυξη», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης ο οποίος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα χωρίς να τον κατονομάσει.

Ο Ευ. Μεϊμαράκης απάντησε στην κριτική που δέχεται το κόμμα του από τον ΣΥΡΙΖΑ: ότι είναι μέρος του παλιού πολιτικού συστήματος.

«Προσπαθεί να βρίσκει συνεχώς διχαστικά διλήμματα. Για εμάς το παλιό και το νέο πάνε μαζί. Ενώνουμε γενιές», επισήμανε, σημειώνοντας ότι «πρόοδος δεν σημαίνει καθετί καινούργιο που δεν ξέρουμε αν είναι σωστό ή όχι, ούτε πειράματα που καταλήγουν σε φέσια 90 δισ.».

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης, ζήτησε εντολή τετραετίας με κορμό τη ΝΔ «για να προχωρήσουμε όλες τις μεγάλες αλλαγές»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: