26.7.15

Σταύρος VS Γιάνη...


...για το plan B...
«Διαβάζοντας το «σχέδιο Βαρουφάκη» για την επιστροφή στη δραχμή, δεν ξέρεις αν πρέπει να οργιστείς ή να γελάσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το "Ποτάμι", σχολιάζοντας το δημοσίευμα της "Καθημερινής" για το Plan B του πρωην ΥΠΟΙΚ.
«Ο κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης, «έπαιζε»...
τον μαύρο hacker, σχεδίαζε κλοπές ΑΦΜ, έστηνε δηλαδή το κράτος της δραχμής λέγοντας ψέματα στους πολίτες ότι αγωνιζόταν για μια συμφωνία με την Ευρώπη», σημειώνει και καλεί τον πρωθυπουργό  να πει ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό «αν όλα αυτά τα παρακρατικά είχαν την έγκρισή του και γιατί τα ανέχτηκε». 

«“Θυμίζουμε” ότι όταν το Ποτάμι διά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χάρη Θεοχάρη κατήγγειλε τους σχεδιασμούς Βαρουφάκη για τη δραχμή, είχε απειληθεί από τους κυβερνητικούς με παρέμβαση Εισαγγελέα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.


«Με τα hacking του Βαρουφάκη από τη μια, τα ριφιρφί του Λαφαζάνη στο Νομισματοκοπείο από την άλλη, αναρωτιέσαι αν έχεις να κάνεις με ερασιτέχνες υπουργούς ή ερασιτέχνες σεναριογράφους αστυνομικών ταινιών. Με τέτοιες “προσωπικότητες” δεν είναι να απορεί κανείς πώς φθάσαμε εδώ. Μάλλον πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που δεν μας συνέβησαν χειρότερα.

26 Ιουλίου 2015», καταλήγει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: