10.7.15

"Τσακώθηκαν" για τον Τσίπρα στο twitter Νίξον και Ντίξον...




Μια διαφωνία για την πολιτική που ακολουθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχαν στο twitter, ο ανταποκριτής της Wall Street Journal, Σάιμον Νίξον και...
του Reuters Χιούγκο Ντίξον.


Ο Σάιμον Νίξον της Wall Street Journal σε ανάρτησή του κάνει λόγο για «ηρωική απόπειρα» του Έλληνα πρωθυπουργού «να ωραιοποιήσει το δημοψήφισμα και να κάνει στροφή 180 μοιρών». «Ο Τσίπρας προσπάθησε να αποφύγει να αναλάβει την ευθύνη του, οι Έλληνες είπαν όχι» προσθέτει.











Ο Χιούγκο Ντίξον του πρακτορείου Reuters απαντά με σχόλιό του: «Ακόμα πιστεύεις τη θεωρία ότι ο Τσίπρας ακολουθεί ένα διαβολικά έξυπνο πλάνο να επαναφέρει τη δραχμή;». «Πιστεύεις ότι ο Τσίπρας εγκατέλειψε τον Μαρξ και ενστερνίστηκε την ιδέα να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία δυναμική οικονομία ελεύθερης αγοράς;» απαντά με τη σειρά του ο Σαίμον Νίξον.


















"Δεν περίμενα μία ερώτηση ως απάντηση στην ερώτησή μου!" γράφει ο Ντίξον για να πάρει την απάντηση: "Θα σου απαντήσω στην ερώτησή σου αν μπορείς να μου υποδείξεις πού είπα αυτό που λες ότι είπα. Ήμουν τόσο προσεκτικός να μην αναφερθώ ότι βλέπω μέσα στο μυαλό του Τσίπρα".















tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: