5.7.15

Tα ξένα ΜΜΕ καλύπτουν το δημοψήφισμα...

Man raises his arms as he leaves a polling booth before casting his ballot during a referendum vote in Athens, Greece
 Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που έβγαλε το "Reuters"...
«Απόβαση» ξένων δημοσιογράφων στην Αθήνα για το δημοψήφισμα. Στο επίκεντρο ολόκληρου του κόσμου βρίσκεται σήμερα η χώρα μας, καθώς όλες οι τελευταίες εξελίξεις... αλλά και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα καλυφθούν από εκατοντάδες ΜΜΕ. 

Τα πιο γνωστά μέσα ενημέρωσης αναμένεται να καλύπτουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις. Ήδη εδώ και πολλές ημέρες η χώρα μας είναι πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων, τα οποία έχουν ειδική ενότητα στην οποία παρουσιάζουν ζωντανά τα γεγονότα, την στιγμή που συμβαίνουν. 



Στη χώρα μας βρίσκονται δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ από περίπου 44 χώρες. Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης έχει διαπιστεύσει στο Κέντρο Τύπου Ζαππείου 699 εκπροσώπους ΜΜΕ (325 δημοσιογράφοι, 99 φωτογράφοι, 105 κάμερες και 167 μέλη τηλεοπτικών συνεργείων), εκ των οποίων 160 εκπροσώπους ελληνικών ΜΜΕ, 539 εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ που εκπροσωπούν 21 διεθνή πρακτορεία, 81 τηλεοπτικούς σταθμούς, 58 εφημερίδες και 17 ραδιόφωνα από όλο τον κόσμο. 



Μεταξύ άλλων, στην Αθήνα βρίσκονται δημοσιογράφοι από τις ΗΠΑ, την Κίνα, την Βραζιλία, την Ρωσία, την Γεωργία, την Ελβετία, τον Καναδά, τη Λευκορωσία, την Ουκρανία, την Τουρκία αλλά και από το Μεξικό, την Κολομβία, το Ιράν και την Αίγυπτο.
Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που έβγαλε το Reuters από τα εκλογικά κέντρα 
Woman leaves a polling booth to cast her ballot during a referendum vote in Athens
A man leaves polling booth to cast ballot during a referendum vote in Athens
Greek Orthodox priest exits a booth at a polling station  in Athens

Δεν υπάρχουν σχόλια: