10.7.15

Χατζηλάμπρου: Θα αναγκαστούμε να φτιάξουμε το δικό μας success story...

Χατζηλάμπρου: Θα αναγκαστούμε να φτιάξουμε το δικό μας success story - ΒΙΝΤΕΟBINTEO...
"Θα αναγκαστούμε για να τα ωραιοποιήσουμε να φτιάξουμε το δικό μας success story" είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου στη βουλή.

"Ο δικός μου φόβος όταν σας βλέπω είναι ότι...
η πολιτική που ακολουθήσατε είναι η αυτή που σας διαπαιδαγώγησε να στέκεστε έτσι και αυτός είναι ο φόβος για το δικό μου κόμμα" σημείωσε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση.

"Γιατί αύριο για να υπερασπιστούν αυτά τα μέτρα η μετάλλαξη θα είναι εξαιρετικά μεγάλη. Αυτός είναι φόβος. Γιατί οι άνθρωποι δεν καθορίζονται γενικά από τις ιδέες τους. Αυτό που κάνουν τους καθορίζει. Πρέπει να βρούμε τρόπο διεξόδου από αυτή τη δαγκάνα. Δεν μπορεί να είναι ή άτακτη χρεοκοπία ή υλοποίηση πραγμάτων που είναι ζήτημα αν θα μπορούσαν να τα υλοποιήσουν άλλοι. Μας έφτασαν σε αυτό τον εκβιασμό και λέμε ότι δεν υπάρχει Τρίτη λύση; Άλλη λύση υπάρχει για αυτό το κίνημα, για αυτόν το λαό;" διερωτήθηκε ο κ. Χατζηλάμπρου.

"Δυστυχώς ήρθαν οι μέρες έτσι που να γιορτάζεται έξω το όχι και σε αυτή την αίθουσα να φοβάμαι τη μετάλλαξη που μπορούμε να πάθουμε. Έχω τη γνώμη ότι ένα λαϊκό κίνημα και στα δύσκολα μπορεί να κάνει πίσω, αλλά βρίσκει τρίτη και τέταρτη διέξοδο. Δεν τα αφήνει τα πράγματα να οδηγηθούν έξι μήνες έτσι" πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο...

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: