7.7.15

O Αβραμόπουλος δεν θα κινηθεί για την αρχηγία της ΝΔ...


Την απόφαση να μην εμπλακεί στις εσωτερικές διεργασίες της Νέας Δημοκρατίας και να μην κινηθεί για την διεκδίκηση της θέσης του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά, έλαβε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο...
Έλληνας Επίτροπος στην Κομισιόν, όπως τονίζουν συνομιλητές του, δεν θα εμπλακεί στις εσωτερικές διεργασίες της Νέας Δημοκρατίας. Κι αυτό, όπως λένε οι ίδιες πηγές, διότι ο ρόλος του κ. Αβραμόπουλου είναι περισσότερο από σημαντικός αυτές τις ώρες στην Ευρώπη. Επιπλέον δεν θέλει να εμπλακεί σε διαδικασίες, που εκ των πραγμάτων θα προκαλούσαν ανούσιες προσωπικές τριβές. Θεωρείται ωστόσο βέβαιο, ότι ο Επίτροπος θα πάρει ξεκάθαρη θέση για το μέλλον της κεντροδεξιάς στην Ελλάδα, θυμίζοντας ότι έχει από μήνες προτείνει την μεταβατική αρχηγία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον οποίον ήταν και παραμένει σε συνεχή επικοινωνία.

Επιπλέον, υπενθυμίζουν οι ίδιοι παράγοντες, όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Αβραμόπουλος προβάλλει ως ισχυρός ενωτικός παράγοντας στον ευρύτερο παραταξιακό χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Επιμένει στην πρόταση για κυβέρνηση εθνικής ανασυγκρότησης και αλληλεγγύης

Ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι ο Έλληνας επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπενθυμίζει ότι όλη η πολιτική του ήταν και παραμένει στη γραμμή της εθνικής συναίνεσης με διαχρονική συνέπεια στην πρότασή του για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανασυγκρότησης και αλληλεγγύης.

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: