23.7.15

O N. Παππάς "σήκωσε το γάντι" στους διαφωνούντες...


Βολές εναντίον των διαφωνούντων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, που μίλησε για «κεκτημένες ταχύτητες», σημειώνοντας πως υπάρχουν κάποιοι...
που πιστεύουν ότι θα λυθούν τα προβλήματα στην οικονομία «αν τρέξουμε στα διεθνή δικαστήρια στελέχη των θεσμών», ή ότι «όλα τα προβλήματα προκύπτουν από το κοινό νόμισμα», ενώ «εθνικό νόμισμα θα σήμαινε αμεση προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ». Μίλησε επίσης για αντιλήψεις που «που ταυτίζουν την Ευρώπη με την εφαρμογή αυτών των πολιτικών» ενώ «το ερώτημα δεν είναι μέσα ή έξω από την Ευρώπη αλλά ποια Ευρώπη;» όπως προέκυψε και από την τελευταία συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο.

«Μπορεί κανείς να αψηφήσει κανείς ότι δεν γίνονται απολύσεις στο δημόσιο ή ότι τα εργασιακά είναι θέμα ανοιχτό για τον μήνα της διαπραγμάτευσης;» επισήμανε ο Νίκος Παππάς σημειώνοντας ότι «δεν κρύβουμε πώς κάναμε υποχωρήσεις».
Ειδικά για το νομοσχέδιο των τηλεοπτικών αδειών σημείωσε ότι «δεν ευνοούμε κανέναν, κανένας δεν μοριοδοτείται» αντίθετα υπάρχουν «καθαροί και ενιαίοι κανόνες για όλους».


Δεν υπάρχουν σχόλια: