10.7.15

Αινιγματική δήλωση Λαφαζάνη: «Κάθε πράγμα στην ωρα του...

Αινιγματική δήλωση Λαφαζάνη: «Κάθε πράγμα στην ωρα του, θα το δείτε το απόγευμα»
...θα το δείτε το απόγευμα».
-Αναβρασμός στην Αριστερή Πλατφόρμα.
-Ποια η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου...
Στην ομιλία του στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος διαφοροποιήθηκε εχθές στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου, είπε πως η βάση των ελληνικών προτάσεων "δεν είναι συμβατή με το πρόγραμμά μας".

Σύμφωνα με...

πληροφορίες, στελέχη της Αριστερής Πτέρυγας ετοιμάζονται να καταθέσουν κείμενο διαφοροποίησης επί της προτεινόμενης συμφωνίας, χωρίς πάντως να ξεκαθαριζεται τι ακριβώς θα πράξουν στη σημερινή συζήτηση στη βουλή. «Κάθε πράγμα στην ώρα του, θα το δείτε το απόγευμα» έλεγε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Αλλο στέλεχος της Αριστερής Πτερυγας σημείωνε ότι "ειναι προφανές το τι θα κάνουμε μετα την έκφραση των διαφωνιών μας", ενώ βουλευτής της ίδιας τάσης σημείωνε, συνιστώντας περισσότερη μετριοπάθεια, ότι όλα θα εξαρτηθούν και θα εκτιμηθούν από την εξέλιξη της συζήτησης.

Τυχόν καταψήφιση από αυτή την πλευρά της συμφωνίας, θα τεθεί θέμα δεδηλωμένης και θα προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις με επανακαθορισμό του κυβερνητικού συνασπισμού.


Σε ό,τι αφορά στην στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τα ίδια κυβερνητικά στελέχη έλεγαν πως δεν αποκλείεται να επιμείνει στην καταψήφιση των προτάσεων της κυβέρνησης. Πρόσθεταν όμως ότι αν κάνει κάτι τέτοιο δύσκολα θα παρέμενε Πρόεδρος της Βουλής.


protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: