26.7.15

Οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν...

Τα «αγκάθια» παραμένουν...

Από σήμερα φέρονται να βρίσκονται στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των θεσμών, με τις διαπραγματεύσεις ωστόσο να ξεκινούν από μεθαύριο Τρίτη.

Σύμφωνα με...
πληροφορίες, την Τρίτη η τρόικα θα συναντηθεί με μέλη του Γενικού λογιστηρίου του κράτους, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με υπουργούς, όπως άλλωστε τα μέλη της έχουν ζητήσει.

Παραμένουν, ωστόσο, τα «αγκάθια» στην παραμονή τους την Αθήνα, καθώς φαίνεται ακόμα ότι δεν έχει διευκρινιστεί με ποιούς έλληνες αξιωματούχους θα συναντηθούν, ποια θα είναι τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στην ατζέντα των συναντήσεων και που θα γίνονται οι συνομιλίες με τους έλληνες αξιωματούχους.

Οι ίδιοι θα επιμείνουν στις συναντήσεις με τους υπουργούς και θα θελήσουν να έχουν άμεση πρόσβαση στα υπουργεία που εμπλέκονται άμεσα με τις διαπραγματεύσεις.

Χθες, πάντως, αν και εκπρόσωπος της Κομισιόν, δεν επιβεβαίωσε την ακριβή ημερομηνία άφιξης των εκπροσώπων των θεσμών, ο Ντέκλαν Κοστέλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Ράσμους Ρέφερ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η Ντέλια Βελκουλέσκου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και ο Νικόλα Τζαμαριόλι, υπεύθυνος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, αναμένονται να έχουν, ήδη, φτάσει στην Αθήνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: