29.7.15

Ραχήλ "πυροβολεί" Μητρόπουλο...

raxiloploΩς γνωστόν, χθες ο Αλέξης Μητρόπουλος εξαπέλυσε μύδρους κατά του Γιάννη Βαρουφάκη, υπογραμμίζοντας πως...
«είτε λειτούργησε ατομικώς είτε λειτούργησε επικοινωνώντας ή κοινωνώντας το σχέδιό του στον Πρωθυπουργό ή σε άλλους φαίνεται ότι ήξερε τις προθέσεις του ο Σόιμπλε και οι δανειστές με συνέπεια τη σφοδρότητα των μέτρων να την υποστούμε και από αυτό το σχέδιο».

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε τον Γιάννη Βαρουφάκη πως «έβλαψε το ελληνικό ζήτημα με την αμετροέπειά του, την αφέλειά του και τον ζήλο του να αναδείξει περισσότερο τις ιδέες του».

Ωστόσο, ως... αυτόκλητη υπερασπίστρια του τέως υπουργού Οικονομικών εμφανίστηκε η βουλευτής Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή, η οποία, ως γνωστόν, ανήκει στους βουλευτές που έχουν καταψηφίσει τα «προαπαιτούμενα» νομοσχέδια της κυβέρνησης. Έτσι, αναφερόμενη στον Αλέξη Μητρόπουλο, έγραψε στο twitter: «Ο υπερασπιστής του μνημονίου μίλησε. Εγώ λέω να δούμε τι έγινε με εκείνη την υπόθεση των εκατομμυρίων σου». Η Ραχήλ αναφερόταν στην φορολογική εκκρεμότητα του αντιπροέδρου της Βουλής και το γεγονός ότι ανήκει στο ίδιο κόμμα με τον Μητρόπουλο δεν την εμπόδισε να εκφράσει υπονοούμενα βαρύτερα και από εκείνα που έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιήσει πολιτικοί αντίπαλοι του Αλέξη Μητρόπουλου...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: