7.7.15

Στις Βρυξέλλες η Φώφη Γεννηματά με το βλέμμα στη Σύνοδο Κορυφής...

Στην καρδιά των εξελίξεων, στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Την ώρα που θα...
βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη έκτακτη Σύνοδος Κορυφής, η κα Γεννηματά θα μιλήσει στη Συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του, του Sergei Stanishev.

Παρά την επίσκεψη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και τη συνάντηση που θα έχει και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, το βλέμμα της κας Γεννηματά θα είναι στραμμένο όπως είναι φυσικό στα όσα θα γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες της Συνόδου Κορυφής.

Τη Δευτέρα, η Φώφη Γεννηματά εξερχόμενη του Προεδρικού Μεγάρου σημείωσε ότι είναι υπέρ μίας βιώσιμης λύσης που θα διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ, ενώ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει εντολή για ρήξη.

Στην ενημέρωση της κοινοβουλευτικής ομάδας που ακολούθησε το απόγευμα, δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές που κατηγόρησαν το Μαξίμου για καθυστερήσεις που μπορούν να αποβούν μοιραίες και εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσο ο πρωθυπουργός θα μπορέσει να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της επίτευξης συμφωνίας την ύστατη στιγμή. Ωστόσο, η βασική πολιτική γραμμή του κόμματος είναι ότι στηρίζει την κυβέρνηση για την υλοποίηση μίας συμφωνίας που θα δώσει ανάσα στην ελληνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: