23.7.15

Το... βιολί της η Βαλαβάνη...

ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ
Εδω ο κόσμος... χάνεται (στη βουλή) και η Βαλαβάνη ασχολείται ακόμη με τα 200 χιλιαρικάκια (της μάνας).
Συγκεκριμένα, την...
αφορμή για την αντιδικία της (Βαλαβάνη) με τον Αυγενάκη, εδωσε η ομιλία του Θεοδωράκη, ο οποίος αναφέρθηκε στα 200.000 ευρώ που η μητέρα της κυρίας Νάντιας Βαλαβάνη σήκωσε από την τράπεζα λίγο πριν την επιβολή των capital controls .

Η συζήτηση άνοιξε την αναφορά του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη που είπε ότι: «Τα capital controls έφεραν καταστροφή. Το είχαν προβλέψει και κάποιες μανάδες. Είναι ντροπιαστικό όμως το πώς αντέδρασε η υπουργός όταν μαθεύτηκε ότι η οικογένειά της απέσυρε 200. 000 ευρώ. Έβγαλε ανακοίνωση 1.010 λέξεις χωρίς μια ουσιαστική απάντηση. Ούτε μια συγγνώμη».

Η κυρία Βαλαβάνη ζήτησε το λόγο και απαίτησε να της ζητήσουν συγγνώμη όλοι οι υπόλοιποι. «Δεν ξέρω αν γίνεται δολοφονία χαρακτήρα, υπάρχουν άνθρωποι που είναι επαγγελματίες σε αυτό και κάνουν αυτό ακριβώς γιατί ξέρουν ότι ακόμα κι αν κάποιος δικαιωθεί το στίγμα θα μείνει. Δεν έχω κάνει τίποτα που να χρειάζεται συγγνώμη εγώ είμαι αυτή που χρειάζεται να ακούσει ένα συγγνώμη και ακόμη από τον Αυγενάκη που μέχρι πρότινος φορούσε παντελόνια».

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης που με επίμονες ερωτήσεις έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση σχολίασε: «Φοράγαμε και εξακολουθούμε να το φοράμε το παντελόνι. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο καθώς τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: