21.7.15

Καταψηφίζει τα νέα προαπαιτούμενα, ο Πετράκος...

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ
Ζήτησε σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο Σαββατοκύριακο...
Την πρόθεσή του να καταψηφίσει εκ νέου και το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων της συμφωνίας που έρχεται την Τετάρτη στη Βουλή υπογράμμισε ο «λοχαγός» του Παναγιώτη Λαφαζάνη και στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας, Θανάσης Πετράκος.

Ο...
κ. Πετράκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στα "Παραπολιτικά FM" υπογράμμισε ότι από τη στιγμή που είπε ΟΧΙ στο μνημόνιο δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει κάτι τέτοιο απέναντι στον ελληνικό λαό που τον τίμησε με την ψήφο του.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο πρέπει να υπάρξει σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το σχετικό διατυπωμένο αίτημα από 109 μέλη της.

«Πρέπει να γίνει συζήτηση στο κόμμα με στόχο όπως τόνισε την απεμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ από το να μετατραπεί σε ένα νέο μνημονιακό κόμμα» σημείωσε ο κ. Πετράκος χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε την ανάγκη να διατηρηθεί η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και η μνημονική τακτική του κόμματος να αποτελέσει μια μικρή παρένθεση, σε συνέχεια των όσων είπε ο κ. Λαφαζάνης τη Δευτέρα.

Ερωτηθείς εάν υπάρξει διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θανάσης Πετράκος απάντησε πως δεν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο λέγοντας ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να μην γίνει κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: