23.7.15

Το ξεκαθάρισμα...

 ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η Σία Κοσιώνη, έχοντας απέναντι της τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση (ΣΚΑΙ), μπήκε κατευθείαν στο θέμα: Μετά από την χθεσινή ψηφοφορία (και τους 36 διαφωνούντες), έχει προεξοφληθεί η διάσπαση του κόμματος σας?

"Δεν έχει προεξοφληθεί", της απάντησε ο Βούτσης. Και πρόσθεσε, πως, πρεπει να υπάρξει μια...
προσπάθεια να διαμορφωθεί, σε προγραμματικό και πολιτικό επίπεδο, μια νέα συμφωνία στο περιεχόμενο μιας ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ που θα μπορεί να πάρει την σφραγίδα και με ένα Συνέδριο του κόμματος το Σεπτέμβρη.
Και όπως το κανε στη συνέχεια λιανά ο Βούτσης, "τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στο άψε-σβήσε δεν οδηγούν πάντα σε περιόδους ευτυχίας".
Η Κοσιώνη το τράβηξε κι άλλο: Θα υποχωρήσουν οι διαφωνούντες? 
Ο υπουργός Εσωτερικών, της απάντησε, πως, "το να υπάρχει μια ζωογόνα συνλειτουργία διαφορετικών απόψεων είναι παρα πολυ δύσκολο. Αλλά αποτελεί στοίχημα. Ολοι θα κριθούμε. Η ελπίδα είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί". 
"Κι αν όχι", ρώτησε η δημοσιογράφος. Τότε, είπε ο Βούτσης, "ο καθένας θα πάρει τις ευθύνες του". Και έριξε την μπηχτή στον Λαφαζάνη και τους άλλους διαφωνούντες: Για μένα ειναι ακατανόητο το να καταψηφίζεις, αλλά να λες ότι στηρίζεις την κυβέρνηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: