7.7.15

Τεχνικές και πολιτικές συζητήσεις για νέο πρόγραμμα...

Μνεία σε πρόγραμμα γέφυρα, που θα καλύψει τις ανάγκες αναχρηματοδότησης για το καλοκαίρι, λαμβάνοντας υπόψιν την 20ή Ιουλίου και θα πρέπει να έρθει πριν από το...
πλήρες 3ο ελληνικό πρόγραμμα που αιτείται η Ελλάδα στον ESM, έκανε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συζήτηση που είχε χθες βράδυ στο Στρασβούργο με τον πρόεδρο της ομάδας των σοσιαλιστών στο Ευρωκοινοβούλιο Τζ.Πιττέλα. Ο πρόεδρος της Κομισιόν είχε νωρίτερα μιλήσει στην ομάδα των σοσιαλιστών.

Το πρόγραμμα γέφυρα, είναι μια ιδέα που είχε μεταφέρει, ή καλύτερα δεν είχε αποκλείσει πως «θα μπορούσε να αποτελέσει ενδιάμεση λύση», κοινοτικός αξιωματούχος με άμεση γνώση των συζητήσεων του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα με τον Ζ.Κ.Γιούνκερ και τους άλλους επικεφαλής των θεσμών την προ - προηγούμενη εβδομάδα στο γραφείο του δεύτερου. 

Η Ελλάδα πρέπει να λάβει 6 δισ. τον Ιούλιο και 5 δισ. τον Αύγουστο για να πληρώσει δόσεις, ομόλογα, χρέη στο εσωτερικό και να έχει ταμειακά διαθέσιμα για να κινηθεί το κράτος. 

Βάση συζήτησης για τους εταίρους σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Ντομπρόβσκις είναι το κείμενο συμφωνίας που είχε προκύψει το βράδυ της Παρασκευής 25 Ιουνίου στο γραφείο του Γιούνκερ. 

Σε αυτή το ΦΠΑ στα ξενοδοχεία μένει στο 13% και το ΕΚΑΣ αντικαθίσταται με μεγαλύτερη προοδευτικότητα. 
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: