21.7.15

Τα παιδιά της Βαλαβάνη στον λογαριασμό της μάνας της...

Τα παιδιά της Βαλαβάνη στον λογαριασμό της μάνας της... που δεν της μιλάει! ... που δεν της μιλάει!
BINTEO...
Μπορεί να μιλούσε επί μια ώρα σε μια συνέντευξη με αποκλειστικό θέμα, όπως η ίδια το όρισε, την αποκάλυψη για την ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού από τη μητέρα της λίγες ημέρες πριν την επιβολή capital controls αλλά τελικά η Νάντια Βαλαβάνη το μόνο που κατάφερε ήταν να...
εκτεθεί ακόμα περισσότερο.



Αρχικά υποστήριξε ότι δεν είχε πάρει χαμπάρι τις ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη με την οποία ζήτησε από την κυβέρνηση να αποκαλύψει «ποιος υπουργός έκανε την κρίσιμη αυτή χρονική στιγμή ανάληψη 200.000 ευρώ».

Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι η υπόθεση «σέρνεται» επί ημέρες η κυρία Βαλαβάνη ισχυρίστηκε ότι μόλις χθες (Δευτέρα) κατάλαβε ότι δεν ήταν 200.000 ευρώ αλλά 100.000 ευρώ τα χρήματα που «σήκωσε» η μητέρα της καθώς μόλις χθες της εστάλη το extrait.

Και μπορεί σύμφωνα με την τέως υπουργό ούτε η ίδια ούτε η αδερφή της να μην έχουν σχέση με τους λογαριασμούς της μητέρας της, αποκάλυψε, όμως, ότι συνδικαιούχοι είναι τα δύο παιδιά της και το ένα παιδί της αδελφής της.

Σήμερα, δε, ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο για το πότε μιλούσε με τη μητέρα της αν και, όπως είπε, είναι περιττό, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι «με ακούνε βαλιτσάκια από τότε που έγινα υπουργός». Δοθείσης, μάλιστα, της ευκαιρίας πέταξε και μια «βόμβα» ότι υπάρχουν «βαλιτσάκια» της ΕΥΠ που έλειπαν από την καταμέτρηση όταν ανέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Παραδέχθηκε, επίσης, ότι η μητέρα της σηκώνει συχνά χρήματα απο τους λογαριασμούς της καθώς φοβάται ότι θα εξαϋλωθούν τα χρήματα «γι' αυτό και τα παίρνει από την πρώτη ημέρα».

«Η μάνα μου μου έλεγε από τον Ιανουάριο να παραιτηθώ, με το επιχείρημα ότι όλοι σπιλώνονται σε αυτή τη θέση» συμπλήρωσε η κυρία Βαλαβάνη.

Επιχειρώντας να εξηγήσει, επίσης, το γιατί έγινε η ανάληψη των χρημάτων είπε ότι αφού ρώτησε τη μητέρα της εκείνη της απάντησε ότι το έκανε γιατί έβλεπε ότι κινδύνευαν οι καταθέσεις της.

Επιβεβαίωσε, τέλος, η μητέρα της όντως ανέφερε το όνομά της στο διάλογο που είχε με τα στελέχη της τράπεζας κατά την συναλλαγή για την ανάληψη του ποσού, λέγοντας, όμως, ότι αυτό το έκανε για να ζητήσει τη συμβουλή της.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: