14.7.15

Παρέμβαση Ζωής...

Ζητάει 5μιση ώρες μετά την έκθεση των Επιτροπών...

Προαναγγελία εμπλοκής της ομαλής συζήτησης του κρίσιμου νομοσχεδίου ή τυπική αναφορά άνευ σημασίας;

Σε κάθε περίπτωση η...
αναφορά του παραπεμπτικού της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου προς τους προέδρους των τεσσάρων κοινοβουλευτικών επιτροπών που θα συνεδριάσουν αύριο το πρωί, πως πρέπει να παραδώσουν την σχετική τους έκθεση εως στις 6:30 το απόγευμα έρχεται σε αντίφαση με την ενημέρωση του αντιπροέδρου του κοινοβουλίου Ιωάννη Μπαλάφα σύμφωνα με την οποία η συνεδρίαση των επιτροπών θα έχει ολοκληρωθεί εως τη μια το μεσημέρι.

Να σημειωθεί πως χωρίς την έκθεση των επιτροπών η Διάσκεψη των Προέδρων δεν μπορεί να εκδώσει ημερήσια διάταξη και η Ολομέλεια δεν μπορεί να ξεκινήσει την συνεδρίαση.

Επίσης, ο κ. Μπαλάφας – και όχι κάποιο στέλεχος της κυβέρνησης - ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως η συνεδρίαση της επιτροπής θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί εως τη μια το μεσημέρι ώστε στις 2 να ξεκινήσει η Ολομέλεια

Υπό αυτά τα δεδομένα ορισμένοι στο Μέγαρο Μαξίμου ανησυχούν για το αν η συγκεκριμένη αναφορά της Προέδρου υποκρύπτει σχέδιο παρακώλυσης της διαδικασίας και ψήφισης του κρίσιμου νομοσχεδίου εντός των σφιχτών χρονικών προθεσμιών που έχουν επιβάλλει οι πιστωτές.

Η εμπειρία άλλωστε της συνεδρίασης της περασμένης Παρασκευής όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να καθυστερήσει την διαδικασία τρομάζει το κοινοβουλευτικό επιτελείο της κυβέρνησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: