29.7.15

Σία: Φώφη, είσαι καχύποπτη με τον Αλέξη...


ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το πράσινο που φοράω σήμερα και έχω φάει τρελό δούλεμα είναι τυχαίο, είπε η Σία Κοσιώνη στην Φώφη Γεννηματά, στην αρχή της συνέντευξης (ΣΚΑΙ), για να "σπάσει τον πάγο".
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όμως, μπήκε γρήγορα στο θέμα και...
μίλησε για τη συνέντευξη Τσίπρα  στο "Κόκκινο". 
Aφού προειδοποίησε, πως, "το GREXIΤ είναι παρκαρισμένο στην αυλή μας", είπε, πως, δεν εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό, γιατί "δεν έχει κάνει στροφή στον ρεαλισμό" και οτι τώρα λέει πως δεν είχε πει οτι θα σκίσει τα μνημόνια, πράγμα που είχε πει στο παρελθόν μέρα μεσημέρι. 
"Δεν παραδέχεται τις αλήθειες", καθώς δεν διέψευσε τον Βαρουφάκη (για το plan B), ούτε τον διέγραψε, πρόσθεσε και αναρωτήθηκε αν επιλογή της κυβέρνησης είναι η παραμονή στο ευρώ. 
Η Κοσιώνη έσπευσε να της πει, πως, είναι καχύποπτη με τον Τσίπρα και ότι ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει οτι δεν επιθυμεί την δραχμή. Αλλά, η Γεννηματά συνέχισε το αφήγημα της: "Μα, δεν το έχει διαψεύσει", "πατά σε δύο βάρκες" και "μιλά σε δύο γλώσσες". 
Και πρόσθεσε, πως, "στηρίζουμε την προσπαθεια της χώρας, αλλά οχι την κυβέρνηση", με την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, να της απαντα: Δηλαδή στηρίζετε την κυβέρνηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: