16.7.15

Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Είναι στιγμή ο λαός να πει όχι"...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι στιγμή ο λαός να πει όχι»Με τον τίτλο «Η Δημοκρατία Αναστάται» ξεκίνησε το μεσημέρι, το παγκόσμιο συνέδριο για την...
δημοκρατία που διοργανώνει από κοινού, το τμήμα Πολιτικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Global Center for Advanced Studies. 

Στο πρόγραμμα αναγραφόταν ότι το συνέδριο θα χαιρέτιζαν αρκετοί εκπρόσωποι και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Αριστείδης Μπαλτάς, ο Τάσος Κουράκης, ο Κώστας Λαπαβίτσας καθώς και η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ημερίδα ξεκίνησε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήρθε με καθυστέρηση, ενώ δεν εμφανίστηκαν τελικά οι κύριοι Σακελλαρίδης, Κουράκης και Λαπαβίτσας.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου -που χειροκροτήθηκε κυρίως από το ξένο κοινό- δήλωσε:  "Είναι μια ελπιδοφόρα μέρα, υπάρχει πάρα πολυς αγώνας, η θερμή σας υποδοχή υποδεικνύει οτι υπάρχει πολύ ελπίδα, πολλή δυναμική και δύναμη στο λαό που δεν εγκαταλείπει το δικαίωμα στην δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια. Είχαμε πολύ δύσκολη ημέρα εχθές στη Βουλή, είναι μια από τις μέρες που πραγματικά δυσκολεύεσαι να ανασάνεις καθώς η κυβέρνηση έφερε ένα νομοσχέδιο από τους εταίρους που την υποχρέωσαν με πολλές πιέσεις, ενάντια στο λαό, στη Βουλή και τη δημοκρατική διαδικασία. Τέτοιες στιγμές, ο λαός ανα τους αιώνες, ήταν πάντα αυτός που αποφάσιζε! Είναι η στιγμή να πει όχι".
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: