22.7.15

Η Φωτίου, ο Αδωνις και οι καταθέσεις στην Αγγλία...

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Αγρια κόντρα στην βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)...
"Aναψαν τα αίματα" πριν από λίγο στην βουλή. Η ένταση ξεκίνησε όταν η αναπληρώτρια υπουργός Εργασία, Θεανώ Φωτίου, απευθυνόμενη στον Αδώνιδα, είπε οτι δεν μπορεί να...
μιλάει για μνημόνια ο «άνθρωπος που έλεγε ότι δεν θα του πάρει τη δόξα ο Τόμσεν και θα κάνει αυτός τις απολύσεις».

«Το 61% του δημοψηφίσματος ήταν να μην επιστρέψουν οι κυβερνήσαντες. Και οι άνθρωποι που μας συναντούν στο δρόμο μας λένε «προσπαθείστε να μην πέσετε»», ανέφερε και πρόσθεσε: «Πιστεύει κανείς ότι εμείς που αγωνισθήκαμε 5 χρόνια, μεταλλαχθήκαμε μέσα σε 10 μέρες. Νομίζουν ότι πήγαμε στα όνειρά τους. Δεν ήρθαμε στα όνειρα τα δικά σας. Τα όνειρα τα δικά σας έγιναν εφιάλτες του ελληνικού λαού. Δεν θα συνεχίσουμε έτσι».

Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε το λόγο και κάλεσε την κυρια Φωτίου να φέρει τα λεφτά της από το Λονδίνο στην Ελλάδα. «Φέρτε τα λεφτά σας από το Λονδίνο. Φέρατε το χειρότερο μνημόνιο και έχετε μούτρα και μιλάτε». Μάλιστα είπε «προσέξτε μη δεν ψηφίσουμε και πάτε σπίτια σας».

Οι αναφορές του κ. Γεωργιάδη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της υπουργού οι οποία έκανε λόγο για λάσπη και είπε  ότι δούλευε για χρόνια στην Αγγλία. «Εγώ εργαζόμουν στην Αγγλία, είχα χρήματα από το 1991. Τα λεφτά αυτά είναι 80-100.000 λίρες Αγγλίας και έφερα 50.000 λίρες Αγγλίας στην Ελλάδα», είπε η κ. Φωτίου.

Στη συνέχεια επικράτησε πανδαιμόνιο και στην κόντρα παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

«Του επιτρέπετε να βαρβαρίζει ελληνοφώνως και μας κάνετε νουθεσίες; Μίλησε επί ανύπαρκτου προσωπικού. Έκανε το σόου και έφυγε. Το σόου τελείωσε», είπε.

Ο   Γεωργιάδης πουβρισκόταν ήδη στα «ορεινά» της αίθουσας, του είπε «να φορέσει γραβάτα τώρα που ψηφίζει μνημόνιο», ενώ ο Αλ. Τριανταφυλλίδης του φώναζε «σοβαρέψου».

Δείτε το Βίντεο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: