23.7.15

Ο «μυστηριώδης επισκέπτης» του Μαξίμου...

Ο «μυστηριώδης επισκέπτης» του Μαξίμου Την ώρα που όλοι στο Μαξίμου περίμεναν την άφιξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ένα αυτοκίνητο με διπλωματικές πινακίδες κατέφθασε στο σημείο, χωρίς σχεδόν κανείς να μπορεί να αναγνωρίσει τον βασικό επιβάτη. 
Ο «μυστηριώδης επισκέπτης» δεν ήταν άλλος από τον...
Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Αρλέμ Ντεζίρ, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα. 

Ο Γάλλος Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων συζήτησε με πολλά μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης το θέμα της επανέναρξης των εισαγωγών στη χώρα  γαλλικού βόειου κρέατος, οι οποίες είχαν διακοπεί εξαιτίας της κρίσης, καθώς η Ελλάδα αποτελεί σημαντική αγορά για τους Γάλλους κτηνοτρόφους. Ο κ. Ντεζίρ επρόκειτο να συναντηθεί με τον κ. Νίκο Παππά, Υπουργό Επικρατείας, τον κ. Γεώργιο Σταθάκη, Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, την κα Σία Αναγνωστοπούλου, αναπληρωτή Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και τον κ. Βαγγέλη Αποστόλου, αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας θα προεδρεύσει επίσης μιας σύσκεψης με τους υπευθύνους του κλάδου εισαγωγών βοείου κρέατος στην Ελλάδα, ενώ θα αναφερθεί με τους συνομιλητές του σε θέματα σχετικά με την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας με σκοπό την ανίχνευση των μέσων που θα διασφαλίσουν την επιστροφή της χώρας στην οδό της ανάπτυξης και των επενδύσεων.