21.7.15

Μήνυσε τον Γιάνη, ο Απόστολος...


Να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη για παραβίαση του άρθρου 141 που αφορά στην έκθεση του ελληνικού κράτους σε κίνδυνο αντιποίνων, ζητά ο επικεφαλής του κόμματος «Τελεία» και δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

«Με την...
εξαιρετικά δυσμενή του συμπεριφορά κινούμενος από δόλο ή βαριά αμέλεια εξέθεσε το ελληνικό κράτος και τους πολίτες του σε αρνητική συμπεριφορά τρίτων κρατών και σε λήψη οικονομικών μέτρων εναντίον της χώρας» υποστηρίζει για το Γιάνη Βαρουφάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος. 

«Και με τις ενέργειές του διατάραξε τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προκαλώντας τεράστια βλάβη στην οικονομική ζωή της Ελλάδας και βλάπτοντας απόλυτα και αναντίρρητα τα νόμιμα συμφέροντα της χώρας μας» τονίζει. 

«Λόγω μη επίτευξης συμφωνίας στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους -παρόλες τις δεσμεύσεις, τα ψέματά του, τις αντιφάσεις του και τις διαψεύσεις του - και λόγω του κλίματος δυσπιστίας που ο ίδιος με τις ενέργειές του "καλλιέργησε" απέναντι στη χώρα μας, η Ελλάδα οδηγήθηκε σε πολύ μεγάλη, πρωτοφανή για την ιστορία της οικονομική καταστροφή» αναφέρει μεταξύ άλλων. 

Και προσθέτει: «φρόντιζε να τραβά συνεχώς πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας είτε εμφανιζόμενος με ιδιαίτερα πουκάμισα και ενδυμασία που δεν συνάδουν σε υπουργό Οικονομικών είτε οδηγώντας μηχανές είτε καθήμενος στα πατώματα».

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε ότι ο Γ. Βαρουφάκης παγίδεψε τον Πρωθυπουργό. Ερωτηθείς σχετικά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, εφόσον η Τελεία μπει στη Βουλή να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τα υπόλοιπα κόμματα σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα νομοσχέδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: