25.7.15

Βάγκενκνεχτ: «Η μαφία των πιστωτών εξαθλιώνει την Ελλάδα!»...


«Έξω από τα δόντια» τα είπε, ή μάλλον τα έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook, η Σάρα Βάγκενκνεχτ, αναπληρώτρια πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς, «Die Linke».
 Σχολιάζοντας το νέο...
«πακέτο» μέτρων που επεβλήθη στην Ελλάδα, η – γνωστή για τη μαχητική στάση της υπέρ του ελληνικού λαού – Σάρα Βάγκενκνεχτ παρατήρησε: 

«Από τη Δευτέρα, σε μια χώρα όπου ήδη πεινούν χιλιάδες παιδιά, αυξήθηκαν οι φόροι για τα τρόφιμα (…) Κερδοσκόποι της συνεχώς επιδεινούμενης δυστυχίας είναι οι τράπεζες και οι μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες».

Στη συνέχεια, η αντιπρόεδρος της ΚΟ του «Linke» επεσήμανε το στοιχείο της οικονομικής ιδιοτέλειας που χαρακτηρίζει την επιβολή του νέου «πακέτου» στην Ελλάδα. Παρατήρησε μεταξύ άλλων ότι η γερμανική εταιρεία Fraport, με έδρα την Φρανκφούρτη, είναι αυτή που επιδιώκει να θέσει υπό τον έλεγχό της τα 14 ελληνικά αεροδρόμια…

Και κατέληξε:

«Οι επιταγές της Τροϊκανής μαφίας δεν πρόκειται να βοηθήσουν τον ελληνικό λαό, ούτε την ελληνική οικονομία να σταθεί στα πόδια της.  Πρέπει να υπάρξει τέλος σε αυτή την πολιτική που υπακούει στην χρηματοπιστωτική αγορά και βυθίζει μια ολόκληρη χώρα στην εξαθλίωση!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: